ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ: ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ

8Ο Wyatt είναι ένα μωρό που έχει προκαλέσει αμηχανία στους γιατρούς από τότε που γεννήθηκε, αφού δεν μπορεί να ανοίξει το στόμα του, και παρόλο που η οικογένειά του τον έχει πάει σε κάθε ειδικό που μπορεί να φανταστεί κανείς, δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να καταλάβει τη ρίζα του προβλήματος, είπε ο Andrew Scott, πατέρας του μωρού, στο ABCNews.com…

Έτσι, η γυναίκα του, Amy, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δικτυακό τόπο, WhatsWrongWithWyatt.com, με την ελπίδα ότι κάποιος θα αναγνωρίσει το πρόβλημα και θα προσφέρει μια λύση.

«Κανείς δεν έχει δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν,” είπε ο Andrew Scott. “Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα το δει και θα έχει κάποιες ιδέες για το πώς θα πρέπει να προχωρήσουμε.”

Όταν ο Wyatt γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Οτάβα του Καναδά, οι γιατροί αμέσως ανησύχησαν επειδή δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του – φοβούμενοι ότι δεν θα μπορούσε και να αναπνεύσει, και ότι θα έπρεπε να διασωληνωθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο blog των Scotts. Πέρασε τους επόμενους τρεις μήνες στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός του Wyatt, ο Δρ JP Vaccani, παιδίατρος ωτορινολαρυγγολόγος στο Νοσοκομείο Παίδων του Ανατολικού Οντάριο, δήλωσε ότι «η αρθρογρύπωση  είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση, επειδή ο ασθενής δεν μπορεί να ανοίξει το στόμα του. Όμως, η αξονική και μαγνητική τομογραφία του  Wyatt δείχνουν ότι όλα είναι κανονικά και ότι δεν υπάρχει κανένας προφανής λόγος για αυτό που έχει.  Κατά τα άλλα είναι ένα υγιές αγόρι.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ