ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣΟ Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση όταν ο Παναγιώτατο Μητροπολίτης Άνθιμος λίγο πριν ξεκινήσει η περιφορά του επιταφίου ίδρωσε και ζήτησε ένα μαντήλι για να σκουπιστεί…

Ο Γιάννης Μπουτάρης που εκείνη την ώρα ήταν δίπλα του, έβγαλε το δικό του και σκούπισε ο ίδιος τον ιδρώτα του.

Ο Άνθιμος συγκινήθηκε από την αυθόρμητη κίνηση του Δημάρχου και το ευχαρίστησε ενώ ο Γιάννης Μπουτάρης του απάντησε : «Τι λές Άνθιμε άνθρωποι είμαστε»

Η αντίδραση αυτή για όσους ήταν εκείνη τη στιγμή μπροστά χαρακτηρίστηκε ως πολύ ανθρώπινη και φυσιολογική και δεν εμπεριείχε καμία σκοπιμότητα από την πλευρά του Γιάννη Μπουτάρη.

Εντύπωση όμως προκάλεσε το απαξιωτικό βλέμμα του Σταύρου Καλαφάτη προς το Γιάννη Μπουτάρη μέσα στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Η έκφραση του προσώπου του θα λέγαμε ότι δεν κολακεύει τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η δεδομένη στιγμή επιβάλλει ταπεινότητα και ευλάβεια.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ψύχραιμος από την πλευρά του συνομίλησε για πολύ λίγο μαζί του και στη συνέχεια παρακολούθησε την ακολουθία.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνοδευόταν στην εκκλησία από την σύντροφο του κάτι και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός μαζί της όταν κατά την είσοδο τους στην εκκλησία εκείνη αισθάνθηκε λίγη αμηχανία από τα βλέμματα του κόσμου. Ο Δήμαρχος έκανε μια κίνηση στο ώμο της και την έδωσε προβάδισμα έως τις θέσεις των επισήμων.

Τhousandnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ