Ο ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΗ

pistorΣτην απίστευτη καταγγελία ότι ο παραολυμπιονίκης αθλητής παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής πριν σταθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του, προχώρησε, μέσω ανοικτής επιστολής, κορυφαία δημοσιογράφος της Νότιας Αφρικής.

Πρόκειται για την Τζίνι Αλαν, πολύπειρη δημοσιογράφο της χώρας στην οποία μάλιστα έχει αποδοθεί ο τίτλος του πιο «αξιοσέβαστου προσώπου στη Ν. Αφρική» χάρη στο έργο της ως παρουσιάστριας, αρθρογράφου και υπέρμαχου των δικαιωμάτων των ζώων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, η Άλαν, μέσω ανοικτής επιστολής της προς τον «Blade Runner», επικαλούμενη «αξιόπιστη πηγή» υποστηρίζει ότι ο αθλητής «προπονήθηκε» από διάσημο φίλο του ηθοποιό προκειμένου να σταθεί με πειστικότητα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, προσθέτοντας ότι ο ηθοποιός ανέλαβε το «δύσκολο έργο» καθώς ο Πιστόριους είναι ο τελευταίος από μια «μακρά σειρά ψεύτικων ηρώων».

Στην επιστολή της η δημοσιογράφος, αφού κατηγορεί τον αθλητή ότι πρόδωσε τους δικούς του και απογοήτευσε τους θαυμαστές του, αναφέρει επίσης ότι ο Πιστόριους αντιπροσωπεύει όλα όσα μισεί η δύση σχετικά με τους λευκούς Νοτιοαφρικανούς οι οποίοι ζουν πολυτελείς ζωές.

 

Πηγή: Mirror

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ