Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ “ΑΣΤΕΡΕΣ” ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

ηθοπ (Αντιγραφή)Ηθοποιοί, τραγουδιστές και προσφάτως ποδοσφαιριστές αφήνουν για λίγο στην άκρη την κύρια ενασχόλησή τους και αφιερώνονται στην πολιτική.

Σε αρκετούς συνδυασμούς «φιγουράρουν» ονόματα γνωστών ηθοποιών, τραγουδιστών και άλλων εκπροσώπων της showbiz που ρίχνονται στην εκλογική μάχη. Ανάμεσά τους και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο γνωστός Λαρισαίος ηθοποιός που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Κ. Τζανακούλη. Εν τω μεταξύ κάποιοι άλλοι διεκδικούν ακόμα και την ηγεσία Δήμων ή και Περιφερειών.

Πρώτος και καλύτερος ο καλλιτεχνικός μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος μετέφερε τα δικαιώματά του στον Δήμο Μαραθώνα, όπου μένει τα τελευταία 18 χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, κατεβαίνει υποψήφιος στον Δήμο Χαϊδαρίου, δηλώνοντας ότι βρίσκεται πλέον σε μια ωριμότητα που του επιτρέπει να διαθέσει τον εαυτό του στο κοινό όφελος.

Ο Λευτέρης Πανταζής αρχικά σχεδίαζε να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Τελικά το μετάνιωσε αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί πλήρως στον δήμο. Βάζει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος.

Η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα τηλεοπτικά σήριαλ του Νίκου Φώσκολου, διεκδικεί τον δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό  «Μαντινειακή Συμπολιτεία», ενώ ο Μιχάλης Μανιάτης κατεβαίνει για Δήμαρχος στον Δήμο του Πύργου Ηλείας.

Στη κορυφή των τοπικών αρχόντων βρίσκεται το παλληκάρι της Στυλίδας, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος ξαναβάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος.

Μεγάλη μάχη θα δώσουν όμως εκπρόσωποι του θεάτρου και στις περιφέρειες. Έτσι, ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά τη Βουλή, αποφάσισε να αφιερωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, βάζοντας υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η Λίλα Καφαντάρη πάλι, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Λαϊκή Συσπείρωση, ενώ για πρώτη φορά κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Τζούλια Παπαδημητρίου βάζουν υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην Αθήνα, ενώ η Άννα Φόνσου ενισχύει με την παρουσία της τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας», ενώ με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο Πειραιά, κατεβαίνει η Νόνη Δούνια.

Στον Δήμο Βύρωνα, ο Στέλιος Διονυσίου βάζει υποψηφιότητα για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κόνσουλα, όπως επίσης η Ισαβέλλα Δάρρα, αλλά και η Ιωάννα Σουλιώτη.

Στον Δήμο Ηλιούπολη βάζει υποψηφιότητα ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ η Σοφία Βογιατζάκη κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καλλιθέας.

Στον Δήμο Σαρωνικού κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Γιώργος Λιανός, ενώ ο Κώστας Σόμμερ θα στηρίξει τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή, στον Δήμο Αλίμου.

Ο Κώστας Μπίγαλης, διεκδικεί μια θέση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ η Βάνα Μπάρμπα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Γλυφάδα με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας», του Γιώργου Παπανικολάου.

Τέλος, πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό που ηγείται ο Βύρων Πολύδωρας, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

newsbomb.gr