ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

ροντΟ προγραμματικός σχεδιασμός του συνδυασμού του Αστ. Ροντούλη για το Αργυροπούλι, παρουσιάστηκε σήμερα. Βάσει των όσων αναφέρθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύθηκε για:

1) Υλοποίηση του βιολογικού καθαρισμού

2) Ταχεία αποκατάσταση του οδικού δικτύου εντός οικισμού, που τώρα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

3) Συντήρηση των υφισταμένων αγροτικών δρόμων και διάνοιξη νέων.

4) Επανακαθορισμός της τιμολογιακής πολιτικής στο νερό, προκειμένου οι κάτοικοι του Αργυροπουλίου να απαλλαγούν από τις σημερινές υπέρμετρες επιβαρύνσεις.

5) Τοποθέτηση ιατρού στο χωριό, για να εξυπηρετούνται ιδιαιτέρως οι κάτοικοι της τρίτης ηλικίας και να καλύπτονται οι βασικές τουλάχιστον ανάγκες υγείας του ευρύτερου πληθυσμού.

6) Διευθέτηση του χειμάρρου Καναρά, έτσι ώστε να καταλήγει απευθείας στο ποτάμι, χωρίς να ρίχνει τα φερτά υλικά εντός της λίμνης.

7) Το κτήριο του παρελθόντος Αστυνομικού Τμήματος μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο Πολιτιστικό Κέντρο πολλαπλών χρήσεων.

8) Ανάδειξη και αισθητική ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου πέριξ της παραδοσιακής βρύσης στο Γκοτζά Εσμέ, προκειμένου να καταστεί ένας τόπος αναψυχής ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους.

 

Κοινωνικό φροντιστήριο

Εν τω μεταξύ με την προσχώρηση του φιλόλογου Γιώργου Χατζημίχου από το Δαμάσι, που αποτελεί μια νέα δυνατή υποψηφιότητα στο συνδυασμό, όπως λέγεται από το εκλογικό επιτελείο του κ. Ροντούλη, οι δύο άνδρες βρήκαν κοινό τόπο όχι μόνο στις φιλολογικές τους αναζητήσεις, αλλά και στη λειτουργία του προγραμματισθέντος Κοινωνικού Φροντιστηρίου, τη συγκρότηση και οργάνωση του οποίου θα αναλάβει ο κ. Χατζημίχος, ανακουφίζοντας από οδυνηρά οικονομικά κόστη δεκάδες οικογένειες του δήμου Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ