ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

συλληψεις (Αντιγραφή)Συνελήφθη χθες (21-04-2014) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 72χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση για παράβαση κανόνων οικοδομικής, με ποινή φυλάκισης (7) μηνών.

Επίσης συνελήφθη χθες (21-04-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 31χρονος ROMA, για κλοπή καλωδίων χαλκού.

Ειδικότερα, ο 31χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να μεταφέρει με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο καλώδια χαλκού βάρους (50) κιλών, τα οποία είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από εργοτάξιο.

Τα αφαιρεθέντα καλώδια χαλκού κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο  του εργοταξίου, ενώ επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των κλαπέντων αντικειμένων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Τέλος συνελήφθη σήμερα (22-04-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ένας 32χρονος, διότι διέπραξε ληστεία σε βάρος δύο 18χρονων ημεδαπών, ενώ αναζητείται ένας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων συνεργός του.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της παραβίασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 32χρονος μαζί με τον συνεργό του πλησίασαν τους δύο 18χρονους, οι οποίοι κινούνταν πεζοί και με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση βίας, τους αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (12) ευρώ, δύο πακέτα τσιγάρα και δύο αναπτήρες.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη ο 32χρονος δράστης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ

Από την Α.Δ. Λάρισας ανακοινώθηκε επίσης ότι εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, μία ακόμη περίπτωση κλοπής από αρτοποιείο στη Λάρισα.

Δράστης της κλοπής είναι ο 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη προχθές για απόπειρα κλοπής σε εμπορικό κατάστημα.

Ειδικότερα, εξακριβώθηκε ότι τις νυχτερινές ώρες της (19/20-04-2014), ο 27χρονος διέρρηξε αρτοποιείο 61χρονης ημεδαπής, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο με αιχμηρό αντικείμενο και αφαίρεσε από το εσωτερικό μικρό χρηματικό ποσό και τρόφιμα.

Κατά τη διαφυγή του, ο 27χρονος εγκατέλειψε μέσα στο κατάστημα ένα κινητό τηλέφωνο, ένα κατσαβίδι και ένα φορητό φακό, τα οποία κατασχέθηκαν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ