ΤΟΝ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 16 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΙΝΕΖΩΝ

33 Παραδοσιακό γλέντι ετοιμάζουν στην Κρήτη την Παρασκευή, η οποία θα υποδεχθεί 16 ζευγάρια από την Κίνα, που αποφάσισαν να παντρευτούν στο όμορφο νησί μας.

Τα ζευγάρια θα συνοδεύσουν στην Κρήτη 20 Κινέζοι δημοσιογράφοι και εκδότες, καθώς, βέβαια και συγγενείς τους.

Τη φιλοξενία τους έχει αναλάβει η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την ΑΝΕΚ, ενώ η υποδοχή και η διαμονή των ζευγαριών και των συνοδών τους θα γίνει στο πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ» της εταιρείας.

Την τελετή θα πλαισιώσουν παραδοσιακά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, ενώ τα νέα ζευγάρια θα μείνουν στην Κρήτη μία εβδομάδα και θα επισκεφθούν τα Χανιά, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο. Μετά την Κρήτη, επόμενος σταθμός τους είναι η Σαντορίνη.

Όσον αφορά στον ομαδικό γάμο, θα τελεστεί στις 3.30 το απόγευμα, στο φρούριο «Κούλες» στην Άπτερο Χανίων, με την παρουσία λυράρηδων και τοπικών λαϊκών συγκροτημάτων.

Σημειώνεται ότι πέρυσι γάμοι των Κινέζων έγιναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο νησί της Σαντορίνης, ενώ η πρωτοβουλία για να γίνουν οι γάμοι στην Ελλάδα ανήκει στη Διεύθυνση Τουρισμού της Σαγκάης και το γεγονός θα διαφημιστεί μέσω των μέσων ενημέρωσης της Κίνας σε όλο τον κόσμο.

ethnos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ