ΈΦΗΒΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 50 ΦΟΡΕΣ

67 Έφηβος φυλακίστηκε αφού κρίθηκε ένοχος για το βιασμό της αδελφής του περισσότερες από 50 φορές. Η φρικιαστική υπόθεση εκδικάστηκε στο Lincoln Crown Court αυτή την εβδομάδα. Ο δικαστής είπε πως το αγόρι, ηλικίας σήμερα  18 ετών, άρχισε να βιάζει την αδελφή του όταν ήταν 13 χρονών.

Ο ίδιος αρνήθηκε της κατηγορίες για βιασμό μεταξύ του 2008 και του 2011, αλλά κρίθηκε ένοχος μετά από δίκη .

Στέλνοντας το αγόρι για δέκα χρόνια στη φυλακή, ο δικαστής του είπε: «Ήσουν μόλις 13 ετών όταν ξεκίνησες να βιάζεις την ίδια σου την αδερφή , η οποία ήταν τότε μόλις εννέα ετών .

»Συνέχισες να τη βιάζεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, τουλάχιστον μία φορά το δεκαπενθήμερο έως ότου έγινε 11 ετών. Της προκάλεσες σωματική και ψυχική οδύνη, η οποία πρέπει να ήταν προφανής.

«Η αθωότητα της είχε αφαιρεθεί στο ίδιο εκείνο μέρος που θα έπρεπε να νιώθει ασφάλεια – στο σπίτι της.»

Το δικαστήριο άκουσε ότι οι επιθέσεις σταμάτησαν, όταν ο έφηβος ξεκίνησε μια σεξουαλική σχέση με μια νέα κοπέλα .

Ο δικαστής πρόσθεσε : “Χρησιμοποίησες με απαράδεκτο τρόπο την αδερφή σου για τις δικές σου εγωιστικές ανάγκες. Την απειλούσες για να μη πει σε κανέναν τι συνέβαινε. . .

»Αυτό ήταν αρκετό για να σιωπήσει  για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνέχιζες να βιάζεις την αδελφή σου, γιατί πίστευες ότι οι απειλές σου είχαν αποτέλεσμα.”

Ο δικαστής είπε ότι επέβαλε στον 18χρονο την ποινή που θα επέβαλε σε κάποιον ενήλικα για παρόμοια αδικήματα, και τον έστειλε για 10 χρόνια σε φυλακή ανηλίκων».

mirror.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ