ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

???????????????????????????????«Η «Λάρισα  -Νέα Αρχή» θα στηρίξει από την πρώτη στιγμή τον αθλητισμό στην πόλη, με τη στενή συνεργασία που θα εδραιώσει με αθλητικούς συλλόγους και σωματεία της πόλης και φυσικά με το Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου ν. Λάρισας.

Διοργανώνοντας ακόμη περισσότερους αγώνες και αθλητικές εκδηλώσεις, θα καταφέρουμε να μεταδώσουμε τα ιδεώδη του αθλητισμού στους περισσότερους πολίτες της Λάρισας».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα – Νέα Αρχή», κ. Ρένα Καραλαριώτου, κατά τη διάρκεια συνάντησής που πραγματοποίησε με τον πρόεδρο, κ. Στέλιο Νίτσα και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου ν. Λάρισας.

Ο κ. Νίτσας αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει ο σύνδεσμος με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων ν. Λάρισας αλλά και στο γεγονός ότι η ιδιότητα του διαιτητή γίνεται όλο και πιο ελκυστική σε νέους ανθρώπους, γυναίκες και άντρες, οι οποίοι στρέφονται στον κλάδο, αποκτώντας την σχετική κατάρτιση και το απαιτούμενο δίπλωμα, για να εκτελέσουν το έργο τους στα γήπεδα της πόλης.

Η κ. Καραλαριώτου από την πλευρά της συνεχάρη τα μέλη του συνδέσμου και ειδικά τους νέους ανθρώπους που ασκούν το επάγγελμα του διαιτητή είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, τονίζοντας ότι μόνο μέσω των νέων ανθρώπων θα συντελεστεί η νέα αρχή που χρειάζεται όχι μόνο η πόλη αλλά και ο τοπικός αθλητισμός.

«Βασική θέση του συνδυασμού μας είναι η ανάπτυξη και η μετάδοση των ιδεωδών του αθλητισμού στους Λαρισαίους πολίτες. Στόχος μας είναι να τον στηρίξουμε και να τον καλλιεργήσουμε στην μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού της πόλης μας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, με την πραγματοποίηση αθλητικών δράσεων και εκδηλώσεων. Ο αθλητισμός ενισχύει τη δημιουργία ισχυρών χαρακτήρων αλλά και τη δημιουργία ομοιογένειας στην κοινωνία, τη συνεργασία και τη συλλογικότητα. Η νέα Δημοτική Αρχή θα στηρίξει τον αθλητισμό και μέσω του εκσυγχρονισμού, της σωστής συντήρησης, αλλά και της δημιουργίας νέων αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων, θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους Λαρισαίους πολίτες να έρχονται σε επαφή με τα αγαπημένα τους αθλήματα», υπογράμμισε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Ρένα Καραλαριώτου σε δήλωσή της.

Την κ. Καραλαριώτου συνόδευαν τα στελέχη της κίνησης «Λάρισα – Νέα Αρχή», οι διαιτητές κ. Νίκος Πιτσίλκας, κ. Αθανάσιος Δρυστέλλας, κ. Μιχάλης Τσακίρης, κ. Νικόλαος Καρδούλας και κ. Δήμητρα Τσακνάκη, καθώς και ο αθλητής μπάσκετ, κ. Βασίλης Αγγελακόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ