ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

gevp (Αντιγραφή)Την στενή συνεργασία με τον Γεωπονικό Σύλλογο, ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα γραφεία του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον πρόεδρο του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας και του Πανελλήνιου Γεωπονικού Συλλόγου κ. Δημ. Σοφολόγη, ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», υπογράμμισε ότι η συμμετοχικότητα στη λήψη των αποφάσεων και στο πρόγραμμα δράσης του Δημου Λαρισαίων, είναι επιβεβλημένη και σαφή προτεραιότητα της «Συμπαράταξης», εάν οι πολίτες του Δήμου Λαρισαίων, της εμπιστευτούν τη δημοτική αρχή.

Ο κ. Καλογιάννης, αναφέρθηκε  στην ιδιαίτερα εποικοδομητική  διαδικασία της συμμετοχής φορέων και συλλογικοτήτων της πόλης, στη εκπόνηση του προγράμματος της Συμπαράταξης. «Ειδικά σε συνθήκες κρίσης, τόνισε χαρακτηριστικά,  η στενή συνεργασία με φορείς, όπως ο Γεωπονικός Σύλλογος, είναι ιδιαίτερης και βαρύνουσας σημασίας  για τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ