ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 4 ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

ληστεια (Αντιγραφή)Ενταλμα σύλληψης σε βάρος πέντε δραστών,  δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες ένας από αυτούς, εκδόθηκε από τον Ανακριτή Λάρισας για υπόθεση ληστείας που είχε γίνει πριν από ένα χρόνο στον Τύρναβο. Πρόκειται για τη ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος δύο γυναικών, μητέρας και κόρης, στις 29 Απριλίου 2013 στον Τύρναβο.

Οι δράστες της ληστείας είναι συνολικά πέντε, από τους οποίους ταυτοποιήθηκαν οι δύο. Πρόκειται για δύο ROMA, ηλικίας 20 και 49 ετών, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δράστες παραμένουν άγνωστοι.

Σε βάρος των πέντε δραστών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Λάρισας, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες (25-04-2014) το μεσημέρι ο 20χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 29ης Απριλίου 2013), οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, διέρρηξαν την είσοδο οικίας όπου διέμεναν η 53χρονη με την 79χρονη μητέρα της και με την απειλή βίας, τις εξανάγκασαν να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και διάφορες κάρτες κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο της 53χρονης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Ανακριτή Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ