Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΣΤΕ

921Για όσους αναρωτιούνται τι μπορεί να ονειρεύεται ο σύντροφός τους την ώρα που κοιμάται, αλλά δεν αντέχουν να ξενυχτήσουν οι ίδιοι για να… παρακολουθήσουν τις κινήσεις του, υπάρχει η κατάλληλη εφαρμογή.

Η εφαρμογή Sleep Talk Recorder καταγράφει όσα λέει ο/η σύντροφός σας την ώρα που κοιμάται, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να «κατασκοπεύσετε» τις ενδότερες σκέψεις του/της… ειδικά αν παραμιλάει πολύ στον ύπνο του/της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η εφαρμογή «ακούει» τους θορύβους που κάνουν οι άνθρωποι όταν κοιμούνται και αρχίζει να τους ηχογραφεί μόλις αντιληφθεί να βγαίνουν λέξεις από το στόμα τους.

Το επόμενο πρωί οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τα smartphones τους και να ακούσουν τι μπορεί να έχει μουρμουρίσει ο σύντροφός τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Πολλοί χρήστες έχουν εκφράσει τον ενθουσιασμό τους, γιατί βρήκαν έναν έξυπνο τρόπο για να έχουν τις απαραίτητες αποδείξεις για να δείξουν στους συντρόφους τους -που δεν το παραδέχονται- πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι το ροχαλητό τους» ανέφερε ο Martin Lindau από τη Σουηδία, που είχε την ιδέα για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

newsbeast.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ