Π.ΚΑΨΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

???????????????????????????????Για την «Ελιά», την Κεντροαριστερά αλλά  και το θέμα Παπανδρέου και τη  ΝΕΡΙΤ μίλησε απόψε , στο κέντρο Φρούριο, στη Λάρισα, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά» κ.Παντελής Καψής, ο οποίος περιοδεύει τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλία ενόψει εκλογών.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ.Καψής υποστήριξε ότι το 90% της «Ελιάς» αποτελείται από νέα πρόσωπα.Πρόκειται για μία πρόταση για την ενότητα της Ευρωαριστεράς συνέχισε, ενώ ελπίζαμε και στη ΔΗΜΑΡ με την οποία πρέπει να ξαναρχίσει ένας ουσιαστικός διάλογος.Στόχος μας πάντα είναι να βγει δυνατή η Κεντροαριστερά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑναφερόμενος στο θέμα Γ.Παπανδρέου ο Παντελής Καψής ήταν λακωνικός: “ Δεν είναι ώρα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ας  περιμένουμε πρώτα να δούμε τι θα πει στην εκδήλωση, εξάλλου πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και ο Παπανδρέου έχει και αυτός το δικό του λόγο.”

Τέλος  για το ζήτημα της Δημόσιας Τηλεόρασης ο κ.Καψής υποστήριξε πως παλεύει για το άνοιγμά της. Η ΝΕΡΙΤ  έχει ήδη  Δ.Σ  τόνισε και βρίσκεται   σε διαδικασία προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ, θα αρχίσει να εκπέμπει δε από 5ης Μαΐου.

Τέλος, ανακοίνωση – ανοικτή επιστολή εξέδωσαν οι αγωνιζόμενοι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΑ Λάρισας η οποία δημοσιεύθηκε σε άλλο ρεπορτάζ. Για να δείτε την επιστολή πατήστε ΕΔΩ.

Ειρήνη  Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ