Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Α’ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΨΗΧΑΓΩΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ

meta-deltio-kaph

Ένα κεφάτο μεσημεριανό γεύμα συνοδεία του μουσικού σχήματος της χορωδίας του Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων απόλαυσαν οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Συσσιτίου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων στην τραπεζαρία της δομής.

Οι παρευρισκόμενοι αγκάλιασαν με ιδιαίτερη χαρά την πρωτοβουλία διοργάνωσης ενός γεύματος μετά μουσικής και συμμετείχαν στην εκτέλεση των αγαπημένων τους τραγουδιών δημιουργώντας μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα. Η εκδήλωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έκλεισε με την υπόσχεση ότι με την πρώτη ευκαιρία η πετυχημένη αύτη μουσική συνάντηση θα επαναληφθεί.

Για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης σημαντική ήταν η προσφορά της εταιρίας «Γεώργιος και Νικόλαος Καρλής Ο.Ε», των αρτοποιείων «Πασπαλιάρης», «Γιαβρούτας», «Μαλισιώτης Αχιλλεύς Μαλισιώτης Γεώργιος Ο.Ε», «Μ. Μαντά», «Ντόλα», «Μόσιος», «Αχιλλέας» καθώς και των εμπόρων της Λαϊκής της Τετάρτης, της Λαϊκής της Πέμπτης και της Κεντρικής Λαχαναγοράς της Λάρισας που προσέφεραν νόστιμα εδέσματα τα οποία συνέθεσαν ένα πλούσιο μπουφέ προς μεγάλη ικανοποίηση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Τέλος αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή των πολιτών που στήριξαν την προσπάθεια και επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν ανάλογες δράσεις και να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 (www.koinoniasos.gr) είτε με το Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ