ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Η ΛΙΑ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗ

ΛΙΑ2Μετά το πρωτότυπο φυλλάδιο, έναν ακόμη πρωτότυπο τρόπο διάλεξε η Λία Γκουντρουμπή Θώμου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» – Απόστολο Καλογιάννη, να εκθέσει τα προβλήματα της πόλης μας καθώς και να προβάλει τις προτάσεις της για αυτήν.

Ποιον τρόπο; Μέσα από μια καμπάνια στα socialmedia. Η καμπάνια βασίζεται σε μια σειρά καλλιτεχνικών φωτογραφιών, τις οποίες ανεβάζει στα socialmedia συνοδευόμενες από μικρά κειμενάκια και προτάσεις της. Οι πρώτες φωτογραφίες εστιάζουν στο θέμα της ανεργίας στην πόλη μας και θα ακολουθήσουν ο πολιτισμός και καθημερινή ζωή.

“Η ανεργία, η καθημερινότητα, η κοινωνική πολιτική που θα έπρεπε να εφαρμοστεί, η σχολική στέγη και η συγκοινωνία είναι τα σημαντικότερα προβλήματα της πόλης μας, καίρια προβλήματα.» μας είπε.

Επίσης μας ενημέρωσε ότι μας επιφυλάσσει και κάτι επιπλέον που ετοιμάζει αλλά δεν θέλησε να μας το αποκαλύψει ακόμη.

Η Λία Γκουντρουμπή Θώμου, ιδιαίτερα αγαπητή στα socialmedia μας έχει συνηθίσει σε νέες και διαφορετικές ιδέες. Δεν μας εκπλήσσει που αυτές τις κάνει πράξη ακόμα και στον προεκλογικό της αγώνα την ώρα που άλλοι απλά προσπαθούν να μας πείσουν ότι εάν εκλεγούν θα τις εφαρμόσουν.

Νέοι άνθρωποι, νέες και διαφορετικές ιδέες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ