ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

kelas (Αντιγραφή)Στο Μακρυχώρι βρέθηκε την Κυριακή του Θωμά ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας. Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής και να συζητήσει μαζί τους, θέματα της επικαιρότητας.

Ο κ. Κέλλας δήλωσε πως η χώρα βγαίνει βήμα – βήμα από την χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων 50 χρόνων και πως ήρθε η ώρα για την αποκατάσταση των αδικιών. « Δυστυχώς για κάποιους, η χώρα πηγαίνει μπροστά. Μέσα από σκληρή δουλειά, πολλές θυσίες και δύσκολες αποφάσεις, αφήνουμε πίσω τα χειρότερα και αντιμετωπίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ασφαλώς και δεν λύθηκαν τα προβλήματα.

Εμείς δεν έχουμε μαγικό ραβδί, εμείς συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι να λέμε πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να βάλουμε γερά θεμέλια και να αλλάξουμε την χώρα. Αποδείξαμε σε όλους πως η Ελλάδα δεν ξόφλησε και τώρα προέχει η επιστροφή της κοινωνίας μας στην σταθερότητα. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο, ο Ελληνικός λαός υπέφερε πολλά, όμως μόνο μέσα από την σταθερότητα θα ξανακάνουμε την χώρα μας ανταγωνιστική και δυνατή και αυτήν τη σταθερότητα μόνο η ΝΔ μπορεί να την εγγυηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην επικεντρωθεί  και στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, με τον κ. Κέλλα να δηλώνει αισιόδοξος για την έκβαση των αποτελεσμάτων.

Ο βουλευτής έστρεψε τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τονεπικίνδυνα ανεύθυνο κόμμα« Είναι απαράδεκτο ένα κόμμα που βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση και θέλει να κυβερνήσει, να διατηρεί στους κόλπους του στελέχη που με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο, θέτουν υπό αμφισβήτηση, εθνικά ζητήματα. Πόσο τυχαία μπορεί να είναι όλη αυτήν η εμμονή  των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά μας θέματα, με μπαράζ αντεθνικών δηλώσεων λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές» κατέληξε με νόημα.

Τέλος ο βουλευτής τόνισε πως μέσα από αυτές τις εκλογές αρχίζει να φαίνεται η γύμνια των κομμάτων της αντιπολίτευσης. « Δεν έχω ακούσει από κανέναν, ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, ένα δυσάρεστο μέτρο, μια θαρραλέα πολιτική προσέγγιση. Έχουμε κατακλειστεί από κόμματα που η επιβίωσή τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αποτυχία της χώρας. Τώρα που όλοι καλούνται να πουν τις προτάσεις τους, το μόνο που ακούμε από την αντιπολίτευση είναι παροχολογίες, ευχολόγια και αντεθνικά παραληρήματα. Ο λαός δεν θα αφήσει τις θυσίες του να πάνε χαμένες» τόνισε με έμφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ