ΕΚ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΝΑΣΙΟ (Αντιγραφή)«Οι μικρές κοινωνίες πολιτών, το γεωγραφικό διαμέρισμα, η γειτονιά, είναι το πεδίο όπου η αυτοδιοίκηση, ο δήμος, έχει το μεγάλο πλεονέκτημα, της άμεσης επαφής και επικοινωνίας με τον πολίτη και αυτό το πλεονέκτημα είμαστε αποφασισμένοι να το αξιοποιήσουμε προς όφελος των πολιτών και την επίλυση των προβλημάτων,

τοπικών αλλά και γενικότερων, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο δήμος τα επόμενα χρόνια.»

Αυτό επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της κίνησης ελπίδας «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» κ. Έκτορας Νασιώκας, ο οποίος συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού επισκέφτηκαν το Λειβαδάκι, συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα της συνοικίας και κατέγραψαν τα παράπονα, τις απόψεις και τις προτάσεις τους.

«Ως νέα δημοτική αρχή με την ψήφο των Λαρισαίων δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε τα περιθώρια που μας δίνει ο νόμος, να αυτενεργήσουμε και να εξαντλήσουμε κάθε τρόπο για να είμαστε κοντά στον πολίτη και να αντλούμε δυνάμεις από την επικοινωνία μαζί του. Στο πλαίσιο αυτό, είναι βούλησή μας να αξιοποιήσουμε τα συνοικιακά συμβούλια, συλλόγους, ομάδες πολιτών αλλά και κάθε πολίτη.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ