ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΥ. ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ”

LIAK (Αντιγραφή)Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής κυριάρχησαν στη χθεσινή συνάντηση που είχε με κατοίκους των χωριών Γλαύκη, Μελία, Μέλισσα, Σωτήριο και Αρμένιο, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ευ. Λιακούλη, συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Θεσσαλών Συμπολιτεία».

Μεταφέροντας χαιρετισμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν Τσιλιμίγκα, η κ. Λιακούλη κάλεσε τους κατοίκους των περιοχών αυτών να στηρίξουν το ακομμάτιστο, προοδευτικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο της παράταξης ώστε «ν’ αλλάξει σελίδα η Θεσσαλία, με τους Θεσσαλούς ενωμένους». Ακολούθως η κ. Λιακούλη έθεσε υπόψιν των κατοίκων την παρέμβαση της παράταξης στην ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Π. Γερακούδη αναφορικά με το αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ και τον κίνδυνο, μετά το τέλος Ιουλίου, να διπλασιαστεί η τιμή του ρεύματος αλλά και το γεγονός πως υπήρξαν διαβεβαιώσεις πως θα υπάρξουν κυβερνητικές ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού θέματος.

Αλλωστε η αναστάτωση και ο έντονος προβληματισμός που εκφράστηκε από τους κατοίκους των περιοχών αυτών για τα ειδοποιητήρια της ΔΕΗ ήταν και το πλέον φλέγον ζήτημα στη διάρκεια της συνάντησης. Εντονη ανησυχία επίσης εξέφρασαν οι κάτοικοι της περιοχής για την άρδευση των χωραφιών τους ενώ διαμαρτυρήθηκαν για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών επισημαίνοντας πως αυτή επιχειρείται χωρίς να καθοδηγούνται οι παραγωγοί από τους αρμόδιους της Περιφέρειας και δίχως να υπάρχει κάποιος συνολικός σχεδιασμός.

Η κ. Λιακούλη και οι υποψήφιοι της «Θεσσαλών Συμπολιτείας» άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα, παρουσίασαν τις θέσεις της παράταξης για τα αγροτικά ζητήματα και τέλος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το κλίμα αποδοχής που συναντά η υποψηφιότητα του Ν. Τσιλιμίγκα για την. Περιφέρεια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ