ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ

μοτοσυκλΕξιχνιάστηκαν άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων δύο περιπτώσεις κλοπών δικύκλων που διεπράχθησαν στην πόλη των Φαρσάλων και συνελήφθη ως δράστης προχθές (28-04-2014) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 16χρονος,

ο οποίος εντοπίστηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δύο συνεργών του, ηλικίας 17 και 16 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, ο 16χρονος, μαζί με άλλους δύο συνεργούς του, προχθές (28-04-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Φάρσαλα αφαίρεσαν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, οι οποίες ήταν σταθμευμένες σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν τον 16χρονο και να εντοπίσουν τη μία από τις δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς είχε διαφύγει την (24-03-2014) από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου και αναζητούταν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ