ΕΙΣΤΕ «ΟΜΟΡΦΟΙ»; ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

135 Μπορεί ένα τεστ δακτύλου να καθορίσει ποιος είναι όμορφος και ποιος άσχημος; Προφανώς ναι, αν η τελευταία τρέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχύει.

Στο Weibo, τη κινεζική έκδοση του Facebook, χιλιάδες χρήστες συμμετέχουν στην «Μέθοδο αναγνώρισης ομορφιάς και ασχήμιας», επίσης γνωστή ως «Το τεστ του δακτύλου».

Λοιπόν, πώς μπορείτε να δείτε αν είστε «όμορφοι ή όχι»; Τοποθετήστε το δείκτη σας από το πηγούνι μέχρι τη μύτη σας για να δείτε αν τα χείλη σας τον αγγίζουν. Αν το κάνουν, συγχαρητήρια, είστε επίσημα όμορφοι! Εάν όχι, απλώς αγνοήστε τα αποτελέσματα…

Το τεστ αυτό βασίζεται στην θεωρία της αναλογίας 3.1, το οποίο χρησιμοποιείται από πλαστικούς  χειρουργούς για να δημιουργήσουν το «τέλειο προφίλ».

Ο Δρ MarkHolmesτου McIndoe Χειρουργικού Κέντρου είπε για το τεστ: «Αυτό είναι απλά ένα τεστ που αφορά τη συμμετρία και τις αναλογίες του κάτω μέρους του προσώπου, που ονομάζεται E-lineRickett.

«Όπως και η Χρυσή Τομή που επινοήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες, είναι ένα τεστ που χρησιμοποιούν έμπειροι πλαστικοί χειρουργοί όταν σχεδιάζουν και αξιολογούν τις πλαστικές επεμβάσεις που κάνουν.

Είναι ένα πολύ απλοϊκό τεστ, αφού η ομορφιά βασίζεται στη συμμετρία, αλλά και σε πολλά  περισσότερα πράγματα. Πρόκειται απλά για ένα διασκεδαστικό τεστ. Τα πρότυπα ομορφιάς είναι διαφορετικά σε όλο τον κόσμο, αφού διαφορετικές φυλές έχουν όχι μόνο διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά και διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς.

Daily Mail

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ