Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ: ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

nea_leyki1 (Αντιγραφή)Εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν το βράδυ της Τρίτης στον δήμαρχο Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιο, Ρίζο Κομήτσα οι κάτοικοι της Κυπαρίσσου και της Αγίας Παρασκευής. Μιλώντας στην Κυπάρισσο ο δήμαρχος ανέλυσε το έργο της δημοτικής αρχής τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια.

«Όλοι αναγνωρίζουν ότι ο Δήμος Κιλελέρ είναι από τους πιο νοικοκυρεμένους στη χώρα. Εμείς έχουμε μάθει να τιμούμε και το τελευταία ευρώ που εισφέρουν από το υστέρημά τους οι δημότες μας. Περικόψαμε δαπάνες που δεν τιμούσαν αλλά προκαλούσαν τον κόσμο και καθιερώσαμε τη διαφάνεια σε κάθε δραστηριότητα του Δήμου. Κάθε ευρώ πιάνει τόπο για την ανάπτυξη και της βελτίωση της καθημερινότητας όλων των συμπολιτών μας, σε κάθε χωριό» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

nea_leyki2 (Αντιγραφή)Το βράδυ της Τετάρτης μίλησε στα Κυπαρίσσια και εν συνεχεία στη Νέα Λεύκη τονίζοντας ότι η ¨Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών¨ του Δήμου Κιλελέρ, της οποίας είναι επικεφαλής, εγγυάται την προοπτική του Δήμου και την περαιτέρω ενδυνάμωσή του. « Καθιερώσαμε τον Δήμο Κιλελέρ, ως τον μεγάλο αγροτικό Δήμο της χώρας. Έναν Δήμο που πρωτοπορεί με την αξιοποίηση διάφορων εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων προς όφελος των δημοτών του» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην πρόκληση των επικείμενων εκλογών, ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι η ¨Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών¨ διαθέτει πλήρες πρόγραμμα και ξεκάθαρη στόχευση για την ανάπτυξη του Δήμου εν αντιθέσει με τους αντιπάλους της, που αντί για τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις, το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να αποδομήσουν το έργο της δημοτικής αρχής. « Την απάντηση στα ψεύδη και τον λαϊκισμό τους, θα τη δώσουν με εμφατικό τρόπο οι συμπολίτες μας στις 18 Μαΐου» κατέληξε ο Ρίζος Κομήτσας καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ