ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης μαζί με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους  επισκέφτηκε την συνοικία γνωστή ως Τσάϊ Μαχαλά και συζήτησε με τους κατοίκους της. Οι κάτοικοι εξέθεσαν τα προβλήματα της συνοικίας συζητώντας μαζί του και τις αγωνίες τους για την πορεία του τόπου αλλά και για τη ζωή τους γενικότερα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της συνοικίας είναι τα όμβρια ύδατα  διότι  δεν υπάρχει αποχέτευση και οι   νέοι δρόμοι που έχουν ανοιχτεί  είναι χωρίς κράσπεδα και ασφαλτόστρωση.

Η έλλειψη καθαριότητας και η φροντίδα των κοινόχρηστων χώρων   καθώς  η περιποίηση των δέντρων έγινε μέλημα προσωπικό των κατοίκων αφού και σ΄ αυτή τη γειτονιά απουσιάζει η φροντίδα της  παρούσας Δημοτικής Αρχής. Οι μητέρες της γειτονιάς παραπονέθηκαν για την  έλλειψη χώρων  για παιδικές χαρές  αλλά και την  υπάρχουσα που έχει αφεθεί στη φθορά του χρόνου.

Η εγκατάλειψη την κάνει επισφαλή για τα παιδιά. Η υλοποίηση των έργων υποδομής όπως  διανοίξεις – ασφαλτοστρώσεις οδών ιδιαίτερα στις περιοχές επέκτασης  του σχεδίου πόλεως αλλά και στις ήδη υπάρχουσες οικοδομές  είναι ένα από τα ζητούμενα από τους δημότες της περιοχής.

Ο Παναγιώτης Σαρχώσης συνομίλησε μαζί τους και οι κάτοικοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το πρόγραμμα της συνΠολιτείας δηλώνοντας τον ενθουσιασμό τους και εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά τους για την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που τους είχε εγκαταλείψει στην τύχη τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ