ΟΙ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» ΑΠΟ ΤΟ 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜαθητές του Μουσικού Σχολείου σε συνεργασία με μαθητές του 8ου Γυμνασίου Λάρισας θα παρουσιάσουν τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη στο μικρό Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 και ώρα 18:00.

Η παρουσίαση  της παράστασης εντάσσεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου και είναι αποτέλεσμα του πολιτιστικού προγράμματος με τίτλο « Γνωριμία με το Αρχαίο Θέατρο» που υλοποιούν τα δύο σχολεία καθ΄όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2013- 2014.

Λίγα λόγια για το έργο:

Βρισκόμαστε στο 392 π.Χ. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το τέλος του Πελοποννησιακού πολέμου και οι Αθηναίοι ακόμη να συνέλθουν από τη μεγάλη καταστροφή…
Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Όλοι επιθυμούν μια αλλαγή στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, ώσπου η Πραξαγόρα, μια πανέξυπνη νοικοκυρά, αποφασίζει να δράσει… Έχει συμφωνήσει με τις φίλες της να συναντηθούν στο Φανάρι του Διογένη, λίγο πριν ξημερώσει, μόλις λαλήσει και ο τρίτος πετεινός. Η συμφωνία είναι να ντυθούν όλες με τα ρούχα των αντρών τους, να φορέσουν ψεύτικα γένια και μουστάκια και να πάνε…
Συμμετέχουν οι μαθητές:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  –  ΑΡΓΥΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ    –   ΓΚΟΥΡΟΥΜΠΙΝΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ΓΟΥΣΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΓΥΦΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΗΡΑΝΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΚΑΡΑΒΑ  ΕΙΡΗΝΗ – ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ – ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ –  ΚΑΛΑΘΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΚΑΤΣΙΟΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ –   ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ –  ΚΩΣΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ  –  ΛΕΚΑΡΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  –   ΛΙΑΛΙΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ –    ΜΗΤΣΙΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ   –   ΜΟΡΟΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΕΤΣΟΛΙ ΣΠΥΡΟΣ –  ΠΑΝΤΟΥΛΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ – ΠΕΡΩΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΑΚΑΤΖΗ ΗΛΙΑΝΝΑ – ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ – ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ