ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

POYTSIAK (Αντιγραφή)Με την υποψήφια Περιφερειάρχη (με τη στήριξη των οικολόγων),  Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Γεροστεργίου, η οποία κατάγεται από τη Ροδιά, συναντήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή, ο Νίκος Πουτσιάκας. Οι δυο υποψήφιοι (με κοινή ορεινή, προγονική, καταγωγή, από Ντένισκο και Περιβόλι αντίστοιχα και στηριζόμενοι από τους Οικολόγους Πράσινους),

είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά ζητήματα που αφορούν τις περιφερειακές εκλογές αλλά και ιδιαίτερα θέματα των δυο αντίστοιχων περιφερειών και διερεύνησαν τη δυνατότητα πιθανών μελλοντικών συνεργασιών.

Η Κατερίνα Γεροστεργίου που είναι περιφερειακή σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου Καταναλωτών στην Καβάλα και ο Νίκος Πουτσιάκας πρόεδρος του Συλλόγου Κοινωνιολόγων Ν. Λάρισας, αντάλλαξαν εμπειρίες, προσφέροντας τις ειδικές γνώσεις του τομέα του ο καθένας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις νέες συνεργατικές οργανώσεις, με την Κατερίνα Γεροστεργίου να δείχνει, μεταξύ άλλων, μεγάλο ενδιαφέρον για το ΘΕΣΓΑΛΑ, αφού ήδη έχει δρομολογηθεί μια αντίστοιχη προσπάθεια και στην περιοχή της.

Και οι δύο υποψήφιοι πιστεύουν στον καθοριστικό ρόλο, που μπορεί να παίξει η κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία, στην άμεση ανακούφιση όσων έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της κρίσης και της απάνθρωπης πολιτικής που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας .Ταυτόχρονα προτάσσουν και μια σειρά άλλων συνδυαστικών δράσεων, για την προώθηση πράσινων και καινοτόμων δραστηριοτήτων και για την ανάπτυξη μικρών βιώσιμων παραγωγικών μονάδων, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με μεταποιητικές δραστηριότητες και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον τουριστικό τομέα στις  περιοχές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ