ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι

gkoytzelΜε την υποψηφιότητά μου, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του Συνδυασμού «Λάρισα – Νέα Αρχή», στο πλευρό της Ρένας Καραλαριώτου ενός νέου ανθρώπου που διακρίνεται για το ήθος, την ακεραιότητα και το όραμα ,το σεβασμό στο συνεργάτη και στον άνθρωπο για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μας δικαιούμαστε. Για μια Λάρισα πιο ανθρώπινη με σεβασμό στους δημότες της και το περιβάλλον που ζουν.

Το στοίχημα στην πραγματικότητα είναι η πόλη που ζούμε, η Λάρισα  που ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι η θέση της και οι  προοπτικές της είναι πολύ μεγάλες .Με νέες ιδέες και αντιλήψεις πάμε τη Λάρισα μπροστά. Ως εκπαιδευτικός, ζητώ την στήριξη σας με την υπόσχεση να εργαστώ σκληρά για να αποκτήσει  ο Δήμος μας και οι δημότες του αυτό που τους αξίζει. Θεωρώ ότι ο ρόλος του δασκάλου με την συμβολή του και στην αυτοδιοίκηση θα έχει την αναγνώριση και το κύρος που του αξίζει, Ήρθε η ώρα να αποκτήσει επιτέλους και ο εκπαιδευτικός στην τοπική κοινωνία την αξιοπρέπεια και το σεβασμό που του αξίζει. Με τους περισσότερους συναδέλφους και συναδέλφισσες δώσαμε κοινούς αγώνες  για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικών και του έργου τους για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο. Ήρθε η ώρα να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή.

Με εκτίμηση

Γκουτζέλας Αθανάσιος, Αν.Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ν.Λάρισας, Ταμίας του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε “Κ.Κούμας”, Ν.Λάρισας     

Μέλος και εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Π.Ε στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  της ΔΑΚΕ ΠΕ των εκπαιδευτικών, Μέλος της ΝΟΔΕ Ν.Λάρισας υπεύθυνος στον τομέα του Πολιτισμού,

Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος goutzelas@gmail.comΤηλ.επικοινωνίας:6988428686

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ