ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΙΤΣΑ, ΕΛΑΦΟ, ΣΚΛΗΘΡΟ

γκουντ1 (Αντιγραφή)Σε  Καρίτσα , Έλαφο και Σκλήθρο περιόδευσε το Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας. Ο επικεφαλής της ΠΑΔηΚ συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού του  επισκέφθηκε τις περιοχές και μίλησε με τον κόσμο, ο οποίος είχε κατακλύσει τα καφενεία και τις πλατείες.  

Ο Δήμαρχος Αγιάς έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής και ενθουσιασμού από τους κατοίκους , οι οποίοι με την μαζική και πρωτόγνωρη σε όγκο συμμετοχή  τους έδωσαν το μήνυμα νίκης για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο Αντώνης Γκουντάρας κατά την διάρκεια  της επίσκεψής του στην Καρίτσα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη σύνδεση της παραλίας με τον Κίσσαβο και στα έργα που έχουν τεθεί σε τροχιά υλοποίησης με τη δημιουργία οδικών δικτύων που θα ξεκινάνε από την Ανατολή και θα καταλήγουν στην Καρίτσα. Όπως είπε χαρακτηριστικά  αυτό το έργο θα δώσει πνοή στην περιοχή και θα συμβάλει ουσιαστικά στην  ανάπτυξη του τουρισμού, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

γκουντ2 (Αντιγραφή)Επίσης αναφέρθηκε στην κατασκευή των αδρευτικών έργων που πρόκειται να δημιουργηθούν στην ευρύτερη περιοχή και θα συμβάλουν στην  βελτίωση των συνθηκών εργασίας και  διαβίωσης του τοπικού και αγροτικού πληθυσμού.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Έλαφο και το Σκλήθρο ο Δήμαρχος Αγιάς αναφέρθηκε στη σημασία των ορεινών όγκων και της αξιοποίησής τους , επισημαίνοντας  χαρακτηριστικά « Οφείλουμε να προτάξουμε τους πανέμορφους ορεινούς οικισμούς  μας και να εμπλουτίσουμε  το τουριστικό μας προϊόν».

Παράλληλα αναφέρθηκε στις δυνατότητες που δίνει το νέο ΕΣΠΑ για την υλοποίηση έργων στο Δήμο υπογραμμίζοντας  «Το γεγονός ότι η θητεία της νέας δημοτικής αρχής συμπίπτει με την έναρξη του νέου  ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) σε συνδυασμό με την καθημερινή προετοιμασία που γίνεται από την πλευρά των υπηρεσιών του δήμου παρέχει τα εχέγγυα υλοποίησης μικρών και μεγάλων παρεμβάσεων με σκοπό ο δήμος μας στα επόμενα χρόνια να πάρει τη θέση που πραγματικά του ανήκει τόσο στο εθνικό,  όσο και στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ