Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ:  ΈΣΤΗΣΑΝ ΠΑΖΑΡΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ

zappeio «Αντί να ασχολούνται με τα προβλήματα του Δήμου μας και να καταθέτουν συγκεκριμένες προτάσεις, έστησαν παζάρι μοιράζοντας αντιδημαρχίες. Θα έπρεπε να ντρέπονται, που υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου με τόσο προκλητικό τρόπο». Σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων του, στο Ζάππειο, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος, κ. Ρίζος Κομήτσας,

στηλιτεύοντας τις πρακτικές ορισμένων συνυποψηφίων του που, όπως είπε, λειτουργούν με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον.

« Άνθρωποι οι οποίοι πριν λίγους μήνες μιλούσαν ο ένας για τον άλλο με τον πλέον απαξιωτικό και προσβλητικό τρόπο, τώρα εμφανίζονται μαζί. Βοά ο τόπος ότι ζήτησαν και πήραν συγκεκριμένα ανταλλάγματα για να μετάσχουν στις επικείμενες εκλογές» τόνισε ο κ. Κομήτσας για να προσθέσει: «Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού οι πολίτες του Δήμου θα δώσουν ηχηρή απάντηση με την ψήφο τους σε όλους όσοι κοιμούνται και ξυπνάνε με τον καημό να γίνουν αντιδήμαρχοι ή πρόεδροι στη ΔΕΥΑ Κιλελέρ.

Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι για την «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών» του Δήμου Κιλελέρ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι προκλήσεις της νέας εποχής για το Δήμο ενώ βασικός στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών σε κάθε χωριό. «Με κόπο και επίπονες προσπάθειες εμείς καθαρίσαμε την κόπρο του Αυγεία στον Δήμο μας, μηδενίζοντας το χρέος των 4,2 εκατ. ευρώ, που κάποιοι μας κληροδότησαν. Στη νέα περίοδο απαλλαγμένοι από τη θηλιά του χρέους, θα είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε πολύ περισσότερες παρεμβάσεις για το καλό του τόπου μας, για να αναβαθμίσουμε τις υποδομές και να υποστηρίξουμε τους συμπολίτες μας» είπε χαρακτηριστικά.

Απήυθυνε, δε, κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης σε όλους τους πολίτες υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για πισωγυρίσματα στον Δήμο Κιλελέρ ή για να επικρατήσουν πρόσωπα και νοοτροπίες, που χρόνια τώρα κόστισαν στον τόπο μας ακριβά. «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου,  για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά, να τον έχουμε πρωταγωνιστή στις εξελίξεις της νέας εποχής» κατέληξε ο κ. Κομήτσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ