ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

γιατροιΑνακοίνωση – καταγγελία εξέδωσε η Αγωνιστική Παρέμβαση Ιατρών Λάρισας, κατά της γραμματείας και του προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας. Στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής:

1. Τη Δευτέρα 5 Μαΐου, 9 ημέρες μετά την 26η Απριλίου, τελευταία ημέρα για την οικονομική τακτοποίηση των συναδέλφων για τις εκλογές του ΙΣΛ, δόθηκε στις παρατάξεις ο πλήρης κατάλογος των οικονομικώς τακτοποιημένων συναδέλφων.

Κι αυτό παρά τη ρητή δήλωση της γραμματείας του ΙΣΛ ότι αυτό ήταν τεχνικά εφικτό από τις 28/4. Ποιες πρόσθετες «δυσκολίες» καθυστέρησαν τόσο την οριστικοποίηση του καταλόγου;

 

2. Η πλειοψηφία του ΔΣ του ΙΣΛ και ο κ. Γιαννακόπουλος προσωπικά, μέσα από μία παρελκυστική διαδικασία με υποσχέσεις και αναιρέσεις αυτών λίγες μέρες μετά, προσπαθούν να εμποδίσουν την επικοινωνία μας με τα μέλη του Συλλόγου και αρνούνται να μας δώσουν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των μελών του Συλλόγου.

 

Αποδεικνύουν έτσι για μια φορά ακόμα την ιδιοκτησιακή τους αντίληψη για τον Σύλλογο αλλά και πως υπάρχει σαφής μεθόδευση, που ξεκίνησε από την αιφνιδιαστική προκήρυξη των εκλογών, πέρασε στις απειλές για «αποβολή» από τον ΙΣΛ όσων αντιταχθήκαμε στις μικροκομματικές τους επιδιώξεις, και συνεχίζεται τώρα με την προσπάθεια φίμωσής μας.

Καταγγέλουμε τις ενέργειες αυτές που αποδεικνύουν πόσο κενές περιεχομένου και ψεύτικες είναι όλες τους οι διακηρύξεις, και ζητάμε απ’ τους συναδέλφους να τις καταδικάσουν και έμπρακτα στις εκλογές της 11ης Μαϊου.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους την Τετάρτη 7/5 στις 9μμ στο Επιμελητήριο Λάρισας  σε ανοικτή συζήτηση με κύριο εισηγητή τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρη Βαρνάβα.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος), θα συζητηθούν φλέγοντα θέματα που απασχολούν τόσο τους ιδιώτες όσο και τους νοσοκομειακούς ιατρούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ