ΟΤΑΝ Ο Θ. ΝΑΣΙΚΑΣ ΕΔΙΝΕ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ…

νασικαςΑμεση ήταν η αντίδραση του γραφείου Τύπου του υποψηφίου δημάρχου Στέλιου Ροντούλη, στο ρεπορτάζ που αναρτήσαμε τη Δευτέρα σχετικά με την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Θ. Νασίκας στον Στ. Ροντούλη.

Από το γραφείο Τύπου έδωσαν στη δημοσιότητα την παρακάτω δήλωση που έκανε ο κ. Νασίκας για τον πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην εφημερίδα “Ελευθερία” στις 17 Μαρτίου 2012 χωρίς κανέναν άλλο σχολιασμό.

Το σχόλια στην εφημερίδα με τη δήλωση του κ. Νασίκα είναι το εξής:

“Εύσημα

ΟΧΙ δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά γεγονός: Δήλωση βόμβα στη στήλη από τον πρώην δήμαρχο Τυρνάβου Θανάση Νασίκα για τον πρώην υφυπουργό Στέλιο Ροντούλη.

Ο κ. Νασίκας σημειώνει με έμφαση πως «ανεξάρτητα από το γεγονός πως οι προσωπικές μου σχέσεις με τον κ. Ροντούλη δεν είναι και οι καλύτερες που θα μπορούσαν, έχω να δηλώσω ότι η θητεία του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης βοήθησε πολύ σε θέματα γεωργικά και κτηνοτροφικά. Πιστεύω ότι αν παρέμενε σ’ αυτό το υπουργείο θα λύνονταν πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας».

Μήπως να περιμένουμε ανάλογη κίνηση και από τον κ. Ροντούλη προς το πρόσωπο του κ. Νασίκα;”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ