Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

Koilada_01 (Αντιγραφή)«Η Κοιλάδα είναι από τα μεγαλύτερα χωριά του διευρυμένου Δήμου Λαρισαίων. Είναι μία κοινότητα ζωντανή, με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης. Στόχος μας ως «Λάρισα – Νέα Αρχή» είναι να εντάξουμε πλήρως τα χωριά που ανήκουν διοικητικά στο δήμο στη ζωή της Λάρισας, προκειμένου οι κάτοικοί τους να απολαμβάνουν τις ποιοτικές υπηρεσίες που αξίζουν σε όλους τους Λαρισαίους πολίτες.

Αυτό αποτελεί καθήκον του συνδυασμού μας και θα το κάνουμε πράξη από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου.»

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, η επικεφαλής του Συνδυασμού «Λάρισα- Νέα Αρχή» και υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Ρένα Καραλαριώτου, κατά τη διάρκεια ομιλίας που πραγματοποίησε στην Κοιλάδα, συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων του Συνδυασμού.

Η κ. Καραλαριώτου αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα της περιοχής, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους η νέα Δημοτική Αρχή θα τα επιλύσει, τονίζοντας ότι θα εξασφαλιστούν χρήματα για αυτές τις παρεμβάσεις, καθώς αυτά τα ποσά θα εξασφαλιστούν από την σφικτή οικονομική διαχείριση του δήμου, τον εξορθολογισμό των δαπανών και το μηδενισμό της σπατάλης.

«Με στενή συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο, τους κατοίκους της Κοιλάδας, με μεθοδι-κότητα και προγραμματισμό η περιοχή θα αλλάξει πρόσωπο, θα αναπτυχθεί ισότιμα με τις άλλες περιοχές του δήμου και θα αναβαθμιστεί, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί  η καθημερινότητα των κατοίκων. Η Κοιλάδα είναι μία από τις πιο δυναμικές περιοχές του δήμου Λαρισαίων, με μεγάλη αγροτική παραγωγή και αποτελεί υποχρέωσή μας να δώσουμε οριστικές λύσεις. Χρειάζεται ιεράρχηση προτεραιοτήτων, μεράκι, όρεξη για δουλειά, γνώση και εμπειρία και όλα αυτά τα στοιχεία ως «Λάρισα – Νέα Αρχή» να είστε σίγουροι ότι τα διαθέτουμε.»

Koilada_02 (Αντιγραφή)Καταλήγοντας, η κ. Καραλαριώτου σημείωσε οτι «προς αυτή την κατεύθυνση, βασικές προτεραιότητες για την περιοχή είναι η συντήρηση του δικτύου αγροτικής οδοποιοίας σε όλους τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας, ούτως ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των αγροτικών οχημάτων, η υλοποίηση του σχεδιασμού της ΔΕΥΑΛ για την αποχέτευση των περιοχών, η ολοκλήρωση του χωροταξικού σχεδίου για τη Δημοτική Ενότητα Κοιλάδας. Μέσω του προγράμματος LEADER θα χρηματοδοτηθεί η ανακατασκευή υπάρχοντος κτιρίου με το ποσό των 225.000 Ευρώ όπου θα στεγαστεί το αγροτικό ιατρείο, τα ΚΑΠΗ και οι πολιτιστικές δραστηριότητες της περιοχής της Κοιλάδας. Με στοχευμένες δράσεις και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις οι περιοχές του πρώην δήμου Κοιλάδας θα αναβαθμιστούν ουσιαστικά».

Στο τέλος της ομιλίας της, η κ. Καραλαριώτου περπάτησε στους δρόμους της Κοιλάδας και επισκέφτηκε καταστήματα της περιοχής, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι ιδιαίτερα θερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ