ΕΥ. ΦΑΚΗ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ

ευαγ_φακηΑναμφισβήτητα είναι από τα πρόσωπα που κοσμούν το ψηφοδέλτιο της “Δράσης Πολιτών” με υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου η εκπαιδευτικός Ευαγγελία Φακή – Παπακωνσταντίνου.

Ατομο δραστήριο και με κοινωνικές ευαισθησίες είναι βέβαιο ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο δήμο ειδικά τώρα που η στήριξη των ευπαθών ομάδων από τις δομές της αυτοδιοίκησης είναι κάτι παραπάνω από απαραίτηση.

Η κ. Φακή – Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στην Κρανέα Ελασσόνας όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο. Στη συνέχεια σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ.

Παντρεύτηκε με τον τυρναβίτη επίσης εκπαιδευτικό Θανάση Παπακωνσταντίνου και από τότε διαμένουν μαζί με τα δυο τους παιδιά μόνιμα στον Τύρναβο. Η ίδια διδάσκει ελληνική φιλολογία στο Γενικό Λύκειο Τυρνάβου.

Ατομο ευαίσθητο και με διάθεση για προσφορά η κ. Φακή – Παπκωνσταντίνου έγινε μέλος της Action Aid και είναι ανάδοχη μητέρα παιδιού από τη Σιέρα Λεόνε.

Παράλληλα είναι εθελόντρια αιμοδότης και βασικό της πιστεύω είναι ότι ο εθελοντισμός σήμερα είναι η πιο ηχηρή απάντηση στην κοινωνία του ατομικισμού και του συμφέροντος.

Εν τω μεταξύ ως φοιτήτρια είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση και διατέλεσε πρόεδρος του τμήματος στη σχολή αλλά και μέλος της της ΦΕΑΠΦ και της ΕΦΕΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ