Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

syndyasmoiΟι υποψήφιοι του συνδυασμού του Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» θα επισκεφθούν την Πέμπτη  8 Μαΐου 2014 με τον αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας κ. Δημήτριο Παπαδημόπουλο τα παρακάτω δ. διαμερίσματα: 18:30 ΣΟΦΟ, 19:00 ΔΙΛΟΦΟ, 19:30 ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ, 20:00 ΜΥΡΑ, 20:30 ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ, 21:00 ΚΙΛΕΛΕΡ

Σήμερα Πεμπτη 8 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. στην Αγιά,  θα γίνει η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού  «Θεσσαλών Συμπολιτεία» στη καφετερια του Ζ. Μανίκα. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος  περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης Νίκος Τσιλιμίγκας και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης  στην Π.Ε. Λάρισας Ευ. Λιακούλη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Έκτορας Νασιώκας και οι υποψήφιοι της δημοτικής κίνησης «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» θα επισκεφθούν αύριο Πέμπτη 08/05/2014 τα νοσοκομεία της πόλης και συγκεκριμένα το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (10:30 π.μ.) και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (12:30 μ.μ.). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα περιοδεύσουν στις συνοικίες Νέα Πολιτεία, Ηπειρώτικα και Νεράιδα, ενώ στις 9 το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος θα μιλήσει στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Σήμερα Πέμπτη 8/5, στο πλαίσιο της περιοδείας της, η επικεφαλής του Συνδυασμού “Λάρισα Νέα Αρχή” και υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου πρόκειται να επισκεφθεί:

Τη λαϊκή αγορά της Νέας Σμύρνης στις 09:00

Τη λαϊκή αγορά της Φαλάνης στις 10:00

Τη συνοικία της Νέας Σμύρνης στην περιοχή Νταμάρια στις 19:30, ενώ θα μιλήσει στην οδό Σωκράτους 29 στις 20:30.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης την Πέμπτη 8 Μαϊου, θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πλατεία Ανθούπολης στις 8 το βράδυ.

Νωρίτερα και ειδικότερα απο τις 7 θα υπάρξει μουσικό πρόγραμμα απο τους

Θωμά Θωμαϊδη, Αντώνη Ζαφειρίου και τη Νεολαία της “Συμπαράταξης Λαρισαίων”

Τη συνοικία Ιπποκράτη θα επισκεφθεί ο υποφήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της Νέας Λάρισας, Ντίνος Διαμάντος, σήμερα Πέμπτη 8 Μαϊου 2014, αργά το απόγευμα (19.00). Λίγο αργότερα, στις 8 παρά τέταρτο, ο Ντίνος Διαμάντος θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Αλκαζάρ, στην πλατεία έναντι Ι.Ν.Αγίας Αικατερίνης. Αμέσως μετά, θα επισκεφθεί την έκθεση του δημιουργού Αντώνη Καρακωνσταντάκη, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λάρισας. Νωρίς το πρωί, κλιμάκιο της Νέας Λάρισας, με επικεφαλής τον Ντίνο Διαμάντο, πραγματοποίησε περιοδεία σε επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στη ΒΙΠΕ Λάρισας.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιος Γ. Πασχόπουλος σήμερα Πέμπτη θα επισκεφθεί: Το Κεφαλόβρυσο ώρα 7:00 μ.μ., την Κλεισούρα ώρα 8:00 μ.μ. τη Βαλανίδα ώρα 9:00 μ.μ..

Την Παρασκευή το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως εξής: Κοκκινόγη ώρα 7:00 μ.μ., Γιαννωτά ώρα 8:00 μ.μ., Μικρό Ελευθεροχώρι ώρα 9:00 μ.μ. και ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΠΑΡ «1936» –ΒΡΑΔΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ώρα 10:00 μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ