Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ υποψήφιος δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης συνάντησε σε μια ανοικτή  συγκέντρωση  στο πάρκο της γειτονιάς, τους κατοίκους του Συνοικισμού στον Αμπελώνα. Εκεί δόθηκε η δυνατότητα στους κατοίκους να γνωρίσουν από κοντά τον υποψήφιο Δήμαρχο και να εκθέσουν τα προβλήματα της γειτονιάς τους αλλά και να ακούσουν το πρόγραμμα της «ΣυνΠολιτείας – Στροφή στον Πολίτη».

Ο υποψήφιος δήμαρχος τους ενημέρωσε για τις θέσεις της «συνΠολιτείας» που αφορούν την πολιτική της διαχείρισης του νερού γενικότερα , αλλά και για την τιμολογιακή πολιτική του νερού ειδικότερα. Οι κάτοικοι τον άκουσαν προσεχτικά και συμφώνησαν με τα λεγόμενά του.

Οι κάτοικοι εξέθεσαν τα προβλήματά τους όπως της καθαριότητας, της αποκομιδής των απορριμμάτων αλλά και εγκατάλειψης του πράσινου στην περιοχή τους. Εκείνο που ζητάνε τα τελευταία χρόνια είναι ο χώρος του παλιού νεκροταφείου να γίνει πλατεία με παγκάκια για τους ηλικιωμένους  αλλά και χώρος παιδικής χαράς για τα εγγόνια τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΈνα από τα σημαντικότερα χρόνια προβλήματα της συνοικίας είναι ότι ένα τμήμα της βρίσκεται  εκτός σχεδίου πόλεως. Αυτό δυσκολεύει τη ζωή των κατοίκων, γιατί δεν μπορούν να αξιοποιήσουν οικοδομικά τα «οικόπεδα» που διαθέτουν.

Μίλησαν αρκετή ώρα μαζί του αλλά και με τους υποψηφίους συμβούλους και ο διάλογος πραγματικά ήταν  ειλικρινής απ΄όλους.

Όταν οι κάτοικοι του είπαν ότι μη μας ξεχάσεις αν εκλεγείς Δήμαρχος ο  κ. Σαρχώσης τους υποσχέθηκε ότι  στις προθέσεις  της αυριανής δημοτικής αρχής  είναι αυτού του είδους οι συναντήσεις  να  γίνονται και θα γίνονται συχνά για να δίνονται σωστές λύσεις στα προβλήματα των δημοτών.

Γι αυτό εξάλλου θα υπάρχει και αντιδήμαρχος Αμπελωνίτης με αυξημένες αρμοδιότητες και με καθημερινή  μόνιμη παρουσία  στο τοπικό Δημαρχείο για να ακούει τα αιτήματα και  να εξυπηρετεί  τους  δημότες. Έτσι θα αντιμετωπιστεί και αυτό το κενό εξουσίας που παρατηρείτε αυτά τα τελευταία χρόνια και δεν θα καταφεύγουν στον Τύρναβο για το παραμικρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ