Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ: Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ

Ενθουσιασμός σε Βούναινα και Μαυροβούνι όπου μίλησε ο δήμαρχος Κιλελέρ

???????????????????????????????Μήνυμα μεγάλης νίκης στις εκλογές της 18ης Μαΐου έστειλαν το βράδυ της Τρίτης οι κάτοικοι των Βουναίνων και του Μαυροβουνίου, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στις ομιλίες του επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών», Ρίζου Κομήτσα.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος εισέπραξε από τον κόσμο τον ενθουσιασμό που υπάρχει για την έκβαση της εκλογικής μάχης απαντώντας στα συνεχή χειροκροτήματά τους με μία διαβεβαίωση. «Η νίκη μας θα είναι σαρωτική, θα είναι νίκη όλων των δημοτών του Κιλελέρ, αφού εμείς δεν χωρίζουμε τον κόσμο σε στρατόπεδα, δεν βάζουμε διαχωριστικές γραμμές αλλά ενώνουμε με τις αρχές και το όραμά μας».

Ο κ. Κομήτσας υπογράμμισε ότι ορισμένοι συνυποψήφιοί του βρίσκονται σε πανικό, καθώς « βλέπουν πως ό,τι και να κάνουν, όσα χρήματα και να ξοδέψουν, όσες υποσχέσεις και να μοιράσουν, ο κόσμος τους γυρνάει την πλάτη». Επανέφερε, δε, το αίτημα των πολιτών για μία δημόσια συζήτηση στην τηλεόραση ή σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο με συντονιστή κοινής αποδοχής, ώστε όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Κιλελέρ να παρουσιάσουν τις θέσεις του με νηφαλιότητα. «Γιατί φοβάται τη δημόσια αντιπαράθεση ο κ. Νασιακόπουλος, γιατί φοβάται το ντιμπέιτ στην τηλεόραση; Τι έχει να κρύψει;» διερωτήθηκε.

???????????????????????????????Ο ίδιος μίλησε με θέρμη για τα όσα πέτυχε η δημοτική αρχή Κιλελέρ. «Υπό πολύ αντίξοες συνθήκες και με το 1/3 των χρημάτων που έπαιρναν οι Δήμοι πριν το 2010, εμείς καταφέραμε να οργανώσουμε άριστα τον Δήμο Κιλελέρ και να μηδενίσουμε το χρέος των 4,2 εκατ. ευρώ, που κληρονομήσαμε από τους προκατόχους μας. Και το πετύχαμε περικόπτοντας τις αλόγιστες σπατάλες του παρελθόντος και δαπάνες που προκαλούσαν τον κόσμο» σημείωσε ο κ. Κομήτσας και συνέχισε: «Εμείς τιμούμε και το τελευταίο ευρώ των δημοτών μας λειτουργώντας με πλήρη διαφάνεια. Κρατήσαμε παγωμένα τα δημοτικά τέλη τα τελευταία τρία χρόνια και δεν αυξήσαμε ούτε κατά ένα λεπτό την τιμή του νερού σε όλο τον Δήμο. Βιώνουμε τις δυσκολίες του κόσμου και διευκολύνουμε όσους θέλουν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους αλλά είμαστε  αυστηροί με όσους είναι συστηματικά αδιάφοροι».

Κλείνοντας, ο δήμαρχος Κιλελέρ ξεκαθάρισε ότι με τον Δήμο Κιλελέρ απαλλαγμένο από τη θηλιά του μεγάλου χρέους στη νέα θητεία θα είναι πολύ περισσότερες οι παρεμβάσεις για την ενίσχυση των υποδομών και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων σε κάθε χωριό. «Οι κόποι μας πιάνουν τόπο, δε θα αφήσουμε κανέναν να θέσει τον Δήμο μας σε κίνδυνο και να υπονομεύσει όσα πετύχαμε όλοι μαζί. Στις 18 Μαΐου γινόμαστε ορμητικό ποτάμι και παρασέρνουμε όσους θέλουν να μας φρενάρουν, να μας πάνε πίσω» κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ