ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η Μ. ΓΑΒΑΛΑ

GABALA (Αντιγραφή)Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 7/5 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ν. Λάρισας, η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στους επιμέρους χώρους του νοσοκομείου οι υποψήφιοι συζήτησαν με εργαζόμενους για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο της υγείας εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των νοσοκομείων.

Από τη πλευρά τον εργαζομένων εκφράστηκε η ανησυχία για την αξιολόγηση, η οποία σαν στόχο δεν έχει την αναβάθμιση των νοσοκομείων αλλά τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις. Οι υποψήφιοι τόνισαν ότι οι περικοπές σε εργασιακά δικαιώματα, μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικά ταμεία, Υγεία και μια σειρά άλλων αντιλαϊκών μέτρων προκύπτουν από τις κατευθύνσεις της Ε.Ε.,  που τηρούν κατά γράμμα η κυβέρνηση και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, με στόχο τη διασφάλιση της κερδοφορίας των μονοπωλίων σε βάρος του λαού.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να οργανώσουν τον αγώνα τους, να μην περιμένουν ψευτομεσίες να τους σώσουν και να συμμετέχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία στις 14 Μαϊου. Επίσης, τους ζήτησαν να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ανεξάρτητα αν συμφωνούν συνολικά με την πολιτική του Κόμματος γιατί μόνο έτσι θα δώσουν πραγματικό πλήγμα στην αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθείται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ