ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΔΩΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

MSL (Αντιγραφή)Χορωδιακή βραδιά – συναυλία διοργανώνει ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Η μοναδική αυτή εμφάνιση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φίλους της χορωδιακής μουσικής να απολαύσουν το άκουσμα μιας αμιγώς Ανδρικής Χορωδίας, από τις λίγες που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται σε αυτόν το χώρο στην Ελλάδα.

Η συναυλία αποτελείται από δύο μέρη.

Η χορωδία υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της κ. Χρήστου Κτιστάκη θα ερμηνεύσει στο πρώτο μέρος κομμάτια του διεθνούς ρεπερτορίου γραμμένα μόνο για Ανδρική Χορωδία. Τα τραγούδια αυτά τραγουδήθηκαν και στο παρελθόν από την χορωδία του Συλλόγου με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με την ερμηνεία ορισμένων από αυτά ο Σύλλογος επέτυχε μεγάλες διακρίσεις και απέσπασε διεθνή βραβεία.

Το δεύτερο μέρος αποτελεί ειδικό αφιέρωμα στο συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη. Θα παρουσιαστεί το έργο του Μάνου Χατζιδάκι ‘’Ματωμένος Γάμος’’ και ‘’Παραμύθι Χωρίς Όνομα’’. Το έργο κυκλοφόρησε το 1965 με τη φωνή του αξέχαστου τροβαδούρου Λάκη Παππά και ακούγεται μέχρι σήμερα από πολλούς φίλους της ελληνικής μουσικής.

Η μια και μοναδική συναυλία, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και την ευγενική συμπαράσταση της ΔΕΥΑΛ, θα γίνει το Σάββατο 17 Μαΐου 2014, ώρα 8,30 μ.μ.. Γενική είσοδος πέντε (5) Ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται από τα μέλη της χορωδίας και στο κυλικείο του Δημοτικού Ωδείου.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ