ΑΝ. ΨΥΡΡΑ: ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

101_0003 (Αντιγραφή)Βέβαιη για την εκλογική νίκη του συνδυασμού Διαδημοτική Συνεργασία Τυρνάβου, εμφανίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια δήμαρχος Αναστασία Ψύρρα, υποστηρίζοντας ότι κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι κάτοικοι του δήμου αγκαλιάζουν το συνδυασμό και στηρίζουν την ίδια και τους συνεργάτες της.

101_0006 (Αντιγραφή)Αφού τόνισε ότι δεν θα κάνει αναφορά στο πρόγραμμα το οποίο παρουσίασε διεξοδικά την προηγούμενη Κυριακή στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού έκανε μια αναφορά στο πρόσωπό της λέγοντας ότι πέραν της θητείας της ως δήμαρχος Αμπελώνα, υπήρξε για 25 χρόνια γιατρός στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και κατά συνέπεια είναι γνωστή με τους περισσότερους κατοίκους της περιοχής.

101_0008 (Αντιγραφή)Όπως ανέφερε η κ. Ψύρρα ο συνδυασμός της θα επιδιώξει και θα πετύχει άψογη και στενή συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου, με τους κατοίκους, αλλά και με την περιφερειακή διοίκηση και την κεντρική εξουσία, επιδιώκοντας πάντα να δώσει τις σωστές λύσεις στα προβλήματα του δήμου και των κατοίκων αλλά και να προωθήσει σημαντικά έργα υποδομών σε όλο το δήμο.

«Δεν διεκδικώ το αλάθητο ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου. Θα δεχόμαστε κάθε σωστή πρόταση και ιδέα για τον τόπο μας, από όποιο συνδυασμό ή δημότη προέρχεται» τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια δήμαρχος, ξεκαθαρίζοντας ότι μετά τις εκλογές θα υπάρχει ένα ενιαίο μέτωπο με στόχο την ανάπτυξη του δήμου.

Για μια ακόμη φορά δεσμεύθηκε για τη στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής και έκανε λόγο για διαφάνεια στις προμήθειες στο δήμο και για ιεράρχηση των έργων.

Κλείνοντας την ομιλία της αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους του δήμου για τη στήριξή τους στο συνδυασμό, τους κάλεσε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αμπελώνα το Σάβαβτο στις 8.30 μ.μ. αλλά και στην κεντρική ομιλία στην πλατεία του Τυρνάβου την Τετάρτη 14 Μαϊου κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει τις προτάσεις της για τα έργα και το όραμα του συνδυασμού για την επόμενη 5ετία στο δήμο Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ