Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

papadimopoulos xara (Αντιγραφή)Στην περιοχή του πρώην δήμου Κραννώνα και Κιλελέρ περιόδευσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της παράταξης “Συμμαχία υπέρ των πολιτών” Δημήτρης Παπαδημόπουλος.

Επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων πέραν της επαφής που είχε με εκατοντάδες πολίτες συζητώντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αυτοψία και στο έργο της ανακατασκευής του οδικού δικτύου Χαράς – Κυπαρίσσου.

Πρόκειται για παρεμβάσεις σε μήκος 7 χιλιομέτρων οι οποίες κόστισαν 1,500 εκ. ευρώ.

“Η περιφερειακή αρχή τα τρεισήμισι αυτά δύσκολα χρόνια, έχει πετύχει όχι μόνον να διατηρήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο τη συντριπτική πλειοψηφία του οδικού δικτύου στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, αλλά και να το επεκτείνει, εκσυγχρονίζοντας τις οδικές υποδομές. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της ασφαλτόστρωσης του δρόμου που συνδέει τη Χαρά με τον Κυπάρισσο. Ένα έργο που αποτελούσε χρόνιο αίτημα την κατοίκων της περιοχής και που πέραν της βελτίωσης της καθημερινότητάς τους, αυξάνει στο μέγιστο και την ασφάλεια των μετακινήσεων” τόνισε ο κ. Παπαδημόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ