ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ (Αντιγραφή)Ένα σημαντικό αθλητικό έργο, που ήταν ζητούμενο για τον κόσμο της κολύμβησης ολοκληρώνεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για το ανοικτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα, του οποίου οι εργασίες προχωρούν κανονικά. Μετά την τοποθέτηση των πλακιδίων της πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων, απομένουν οι τελικές εργασίες ώστε το έργο να παραδοθεί για χρήση στο κοινό.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 4,5 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 3,8 προήλθαν από πόρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός αναφερόμενος στο έργο σημείωσε τα εξής: «Η ολοκλήρωση του ανοικτού κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας ήταν καθολικό αίτημα όλων των αθλουμένων στον υγρό στίβο και πρόκειται να δώσει μια νέα ώθηση στα αθλήματα του υγρού στίβου. Μετά από μεγάλες προσπάθειες ξεμπλοκάραμε τις διαδικασίες και χρηματοδοτήσαμε από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας ένα σημαντικό αθλητικό έργο για την πόλη Λάρισας, το οποίο παρέμενε «κουφάρι» λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Ως αιρετή Περιφέρεια στηρίζουμε τον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, φτιάχνει ισχυρούς χαρακτήρες, δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ