ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΡΜΕΝΙΟΥ

Αιχμηρός ο Ρ. Κομήτσας κατά όσων διασπείρουν φήμες για υποτιθέμενο κλείσιμό τους

???????????????????????????????Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι «δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να πάψει να λειτουργεί τόσο το Ιατρείο όσο και το Γυμνάσιο – Λύκειο του Αρμενίου» παρέσχε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος, κ. Ρίζος Κομήτσας, ο οποίος  επισκέφθηκε σήμερα το Αρμένιο συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του.

«Υπάρχουν, δυστυχώς, κάποιοι, που διασπείρουν φήμες περί κλεισίματος του Ιατρείου και του Γυμνασίου – Λυκείου ισχυριζόμενοι, μάλιστα, ότι γι’ αυτό έχουν βάλει την υπογραφή τους ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και η Αντιδήμαρχος της Ενότητας Αρμενίου. Πρόκειται για κοινούς συκοφάντες, που θέλουν να υφαρπάξουν την ψήφο των δημοτών μας λέγοντας ωμά ψέματα. Θα έπρεπε να ντρέπονται, όσοι κυκλοφορούν στα χωριά μας και ψιθυρίζουν τέτοια πράγματα. Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα πάρουν την απάντησή τους στις κάλπες από τους συμπολίτες μας» τόνισε ο κ. Κομήτσας.

Ο δήμαρχος συνομίλησε με τη γιατρό του Ιατρείου Αρμενίου και με τους καθηγητές του Γυμνασίου – Λυκείου σημειώνοντας ότι η δημοτική αρχή Κιλελέρ στηρίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των δύο μονάδων, αφού ο ρόλος τους είναι εξαιρετικά σημαντικός και καλύπτουν τις ανάγκες του τοπικού πληθυσμού όχι μόνο του Αρμενίου αλλά των χωριών της ευρύτερης περιοχής. «Είμαστε στο πλευρό σας και παρεμβαίνουμε με όσα μέσα διαθέτουμε για να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας και την καθημερινότητα όλων των συμπολιτών μας» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε, η επίσκεψη του κλιμακίου της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών» του Δήμου Κιλελέρ στο Γηροκομείο της Παναγίας Αρμενιώτισσας. Ο κ. Κομήτσας και οι συνεργάτες του χαιρέτισαν τις φιλοξενούμενες και συναντήθηκαν με τον εφημέριο του Αρμενίου, π. Κωνσταντίνο, εξαίροντας το εντυπωσιακό έργο που προσφέρει το Γηροκομείο και προτρέποντας όλους τους πολίτες να το στηρίζουν, όπως μπορούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ