ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

koutsoumpas1 (Αντιγραφή)Οι Οργανώσεις Λάρισας του Κ.Κ.Ε. διοργανώνουν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των Ευρωεκλογών και των Περιφερειακών –Δημοτικών εκλογών, σήμερα Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 στις 20:30, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Δ. Κουτσούμπας.

Καλούμε όλους και όλες, που δεν βολεύονται στον στενό κορσέ της ΕΕ, των κομμάτων της αστικής διαχείρισης, της φτώχειας, της ανεργίας, της φοροληστείας, των λουκέτων στα μαγαζιά, του ξεκληρίσματος της αγροτιάς, να είναι εκεί.

Ιδιαίτερα καλούμε τους νέους και τις νέες που βιώνουν από πρώτο χέρι την καπιταλιστική βαρβαρότητα, την ανεργία, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τη σύγχρονη ξενιτιά, την ανασφάλεια.

Η αμφισβήτηση, από το λαό – της κυριαρχίας των μονοπωλίων και του ευρωμονόδρομου με ισχυρό ΚΚΕ παντού στις εκλογές, στο κίνημα, στα σωματεία, αποτελεί την προϋπόθεση για να ανοίξει ο δρόμος γι αυτήν. Για να ανοίξει ο δρόμος για μια ανάπτυξη της οποίας κριτήριο θα είναι η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι το καπιταλιστικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ