ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ Ο Ν. ΠΟΥΤΣΙΑΚΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (Αντιγραφή)
Την περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της κίνησης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – Ανοικτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση», Νίκος Πουτσιάκας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και να ενημερωθεί διεξοδικά για μια σειρά ζητημάτων που τους απασχολούν.

Μεταξύ αυτών, βασικό και φλέγον ζήτημα είναι αυτό της αξιολόγησης των υπαλλήλων του δημοσίου, το οποίο όπως τόνισαν στον κ. Πουτσιάκα είναι αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς θα κριθεί το επαγγελματικό τους μέλλον με έναν απόλυτα παράδοξο τρόπο. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της περιφερειακής κίνησης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – Ανοικτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση» Νίκος Πουτσιάκας, κάνει λόγω για μια προσπάθεια να θεσπιστεί ένα πρωτοφανές στα χρονικά άδικο και ανορθολογικό σύστημα αξιολόγησης δηλώνοντας  με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Ν.4250/2014 που την προβλέπει, πρέπει να καταργηθεί άμεσα διότι απλά είναι παράλογος και μπορεί να οδηγήσει στη διάλυση του διοικητικού μηχανισμού της χώρας για λόγους που έχει ήδη δημοσιοποιήσει και κοινοποιήσει στους εκπροσώπους των υπαλλήλων.

Επιπλέον συζητήθηκαν τρόποι για καλύτερη αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού, αφού αυτό αποτελεί το βασικό συστατικό του μηχανισμού υλοποίησης των αναπτυξιακών παρεμβάσεων. Ο δημόσιος διοικητικός μηχανισμός είναι άκρως απαραίτητος για να εξέλθει η χώρα από την κρίση και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία και ανάπτυξη υγειών και βιώσιμων επιχειρήσεων. Οι όποιες προσπάθειες συνολικής απαξίωσης του δημόσιου τομέα γίνονται εκ του πονηρού και αποσκοπούν στην εκχώρηση της διαχείρισης των δημοσίων αγαθών σε ιδιώτες με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτό, δυστυχώς, αποτελεί έναν από τους απάνθρωπους και εθνικά επιζήμιους στόχους του μνημονίου, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτραπεί.

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

poy1 (Αντιγραφή)Ο Νίκος Πουτσιάκας, επισκέφτηκε και τον Δήμο Τεμπών, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κώστα Κολλάτο και υπηρεσιακούς παράγοντες. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης που συνοδεύονταν από τους Αντύπα – Ρακατσάνη Αθηνά., Χατζηπαναγιώτου – Παζάρα Μένη και Μάντζιαρη Κώστα, υποψήφιοι του συνδυασμού από την περιοχή, ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον οποίο και κατάγεται και ανέπτυξε τις απόψεις του για το μέλλον του Δήμου.

Το πρόγραμμα του Δήμου για μια ολοκληρωμένη – βιώσιμη παρέμβαση στην κοιλάδα των Τεμπών βρίσκει απόλυτα σύμφωνη την κίνηση «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ», και θα στηριχθεί πλήρως τόσο για την περαιτέρω προώθησή της όσο και για την ενίσχυσή της και με άλλες παρεμβάσεις.

Η περιοχή του Δήμου Τεμπών μπορεί να γίνει πρότυπο βιώσιμης ευημερίας και να αναπτύξει έξυπνες καινοτόμες δράσεις αξιοποιώντας τους τοπικούς πόρους που αφθονούν, αναδεικνύοντάς τους με τον κατάλληλο τρόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ