“Ο ΊΚΑΡΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ!”

ικαροςΟ Ίκαρος Νεάπολης δίνει την δυνατότητα σε αγόρια ηλικίας 7-12 ετών, να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης προσφέροντας ένα μήνα ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις. Οι προπονήσεις ξεκινούν από αυτό το Σαββατο 10/5 στις 5 μ.μ. και θα συνεχίσουν έως τις 15/6 στο κλειστό γυμναστήριο του 44ου δημοτικού σχολείου (Αγ. Λαύρας, 41335, Νέα Πολιτεία).

Ο Α. Ο. Ίκαρος Νεάπολης Λάρισας είναι ένα ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της Λάρισας. Ιδρύθηκε το 1979 στη συνοικία Νεάπολη της Λάρισας.

Ξεκίνησε αρχικά με ποδοσφαιρικό τμήμα και από τον περασμένο Σεπτέμβρη λειτουργεί και το τμήμα καλαθοσφαίρισης. Αν και μετρά μόνο λίγους μήνες ζωής έχει ήδη συγκεντρώσει ένα πολύ αξιόλογο και ανταγωνιστικό ρόστερ. Τη φετινή περίοδο ο Ίκαρος Νεάπολης αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ όπου πρωταγωνίστησε και σημείωσε μια αξιόλογη πορεία τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΤΣΙΡΙΝΔΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 694 7694634, nikos.tsiris@gmail.com, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 697 6760415, nikolaskyris@gmail.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ