Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

???????????????????????????????Με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα – Νέα Αρχή», κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού, στο πλαίσιο του διαλόγου της με φορείς και συλλόγους της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Καραλαριώτου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά για τα θέματα που αφορούν στις μετακινήσεις των πολιτών. Ο πρόεδρος κ. Μανδήλας εξήρε το έργο της κ. Καραλαριώτου ως Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας και την ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία και συμπαράστασή της, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και θα αναβαθμιστεί εφόσον αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.

«Αυτό που προέχει και είναι το πλέον σημαντικό είναι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισα να συνεχίσει να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες, αλλά και να τις βελτιώσει, σε συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της εξωστρέφε-ιας της πόλης μας και στο πλαίσιο του οράματός μας για την ανάδειξη της Λάρισας ως  τουριστικού προορισμού, το ΚΤΕΛ Λάρισας, σε συνεργασία με το Δήμο, θα επιτελέσει σημαντικό έργο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση της επιβατικής κίνησης των Λαρισαίων πολιτών, αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας» υπογράμμισε η κ. Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ