Γ. ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕ ΗΘΟΣ, ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΑΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΠΥΘΙΟ 1 (Αντιγραφή)Τις κοινότητες Kοκκινοπηλού, Καλυβίων, Πυθίου, Κεφαλόβρυσου, Βαλανίδας και Κλεισούρας, επισκέφτηκε, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο Δήμαρχος Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιος κ.Γιώργος Πασχόπουλος. 

Στις κοινότητες του Ολύμπου ο κ.Πασχόπουλος, αναλύοντας τις θέσεις του συνδυασμού του, τόνισε «Η Μελέτη Αξιοποίησης του Ολύμπου που εκπόνησε το ΑΠΘ για το Δήμο Ελασσόνας, δεν περιλαμβάνει μόνο δράσεις για την ανάδειξη του μυθικού βουνού. Περιλαμβάνει κυρίως δράσεις που θα αναδείξουν όλες τις κοινότητες της παρολύμπιας περιοχής. Πρόκειται για ήπιες δράσεις (αναπλάσεις, θέσεις θέας, κατασκευή οικοτουριστικών περιπτέρων κα.) που θα ενισχύσουν το αγροτουριστικό μοντέλο που επιθυμούμε για το δήμου μας, θα αυξήσουν τις θέσεις εργασίας  και θα ενισχύσουν το εισόδημα των κατοίκων».

KAΛΥΒΙΑ 1 (Αντιγραφή)Ο κ.Πασχόπουλος σε όλες τις κοινότητες, απαντώντας σε ερωτήσεις των κατοίκων, αναφέρθηκε «Στη διάρκεια της θητείας μας αγωνιστήκαμε να περιστείλουμε το τεράστιο χρέος των 18 εκ € που κληρονομήσαμε από τους καποδιστριακούς δήμους και το καταφέραμε. Είναι δέσμευσή μας η συνέχιση της εξυγίανσης των οικονομικών του Δήμου, με απώτερο στόχο την εξάλειψη του χρέους, ακολουθώντας πάντα το τρίπτυχο «χρηστή διοίκηση, διαφάνεια, ήθος» που χαρακτήρισε και την πρώτη μας θητεία. Η εξυγίανση των οικονομικών θα μας επιτρέψει πλέον να εργαστούμε συστηματικότερα με την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των κοινοτήτων αλλά κυρίως θα μας επιτρέψει να εκτελέσουμε έργα που θα βοηθήσουν τον αγροκτηνοτροφικό τομέα, την παραγωγική βάση του δήμου.

Πολλοί συνυποψήφιοι μας προσπαθούν να διαστρεβλώσουν το έργο μας, διαδίδοντας, ελλείψει επιχειρημάτων, ότι προβήκαμε σε τεράστιες αυξήσεις στα τέλη ύδρευσης. Όμως οι πολίτες γνωρίζουν ότι ο Δήμος Ελασσόνας μέσω της ΔΕΥΑΕΛ εφάρμοσε μια ενιαία και δίκαιη τιμολογιακή πολιτική ώστε να εξαλείψει τις ανισότητες μεταξύ των κοινοτήτων. Μια πολιτική που επιτρέπει την ΔΕΥΑΕΛ να καλύψει τις λειτουργικές της δαπάνες αλλά κυρίως να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των κοινοτήτων μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ