ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ – € 55 ΔΙΣ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΦΗΥΡΕ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

889Σύντομα οι γυναίκες θα μπορούν να παράγουν στο σπίτι τους, το δικό τους μακιγιάζ απειλώντας σοβαρά την 55 δισεκατομμυρίων δολαρίων βιομηχανία μακιγιάζ, με ένα 3-D εκτυπωτή μακιγιάζ που θα παράγει σκιά ματιών, ρουζ και κραγιόν, με μελάνι που έχει εγκριθεί από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), και χρησιμοποιούν οι παραδοσιακοί κατασκευαστές!

«Η βιομηχανία μακιγιάζ βγάζει ένα σωρό χρήματα για ένα σωρό βλακείες», δήλωσε η εφευρέτης Grace Choi πριν από λίγες ημέρες. “Χρεώνουν τεράστια ποσά για κάτι που η τεχνολογία παρέχει δωρεάν: το χρώμα.”

Η λύση της είναι το Mink, εκτυπωτής που κοστίζει $ 300 και χρησιμοποιεί κανονικό μελάνι εκτυπωτή.

«Ο εκτυπωτής χειρίζεται τη χρωστική ουσία, και τα ίδια υποστρώματα πρώτης ύλης μπορούν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ, από σκόνη, μέχρι κρέμα ή κραγιόν,” λέει η Choi.

Η λειτουργία του Mink είναι πολύ απλή: διαλέγουμε ένα χρώμα, το εκτυπώνουμε χρησιμοποιώντας τον hex code, και χρησιμοποιούμε το τυπωμένο μακιγιάζ.

“Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο όπου θα μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφία το κραγιόν της φίλης μας και να το εκτυπώνουμε” λέει η Choi.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ