Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ

kola1 (Αντιγραφή)«Το Καλοχώρι απόψε έστειλε ένα μήνυμα ,ένα μήνυμα νικηφόρο για να συνεχίσουμε. Μαζί θα πορευτούμε για έναν Δήμο δυναμικό έναν Δήμο που θα έχει προτεραιότητα των άνθρωπο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Κολλάτος, καλώντας τους κατοίκους να συνεργαστούν στενά με τη δημοτική αρχή για την ανάπτυξη του τόπου τους.

kola2 (Αντιγραφή)«Συνεργάτες για εμένα είστε εσείς, και σας θέλω δίπλα μου ,μαζί θα διαμορφώσουμε την επόμενη μέρα. Έχουν γίνει πολλά. Μπορούμε και θα κάνουμε περισσότερα», ανέφερε με νόημα προχωρώντας σε έναν απολογισμό του έργου την σημερινής δημοτικής αρχής, αλλά και παρουσιάζοντας τις προτάσεις του συνδυασμού του για τη νέα 5ετία.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΙΓΑΝΗΣ

kola3 (Αντιγραφή)Εν τω μεταξύ στην παραλία Αιγάνης βρέθηκε χθες το πρωί ο κ. Κολλάτος και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. ”

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο οικιστικό ζήτημα υποστηρίζοντας ότι για τον ίδιο και το συνδυασμό του είναι βασική προτεραιότητα. Επιπλέον αναφέρθηκε στους αγώνες της δημοτικής αρχής που έφερε θετική εξέλιξη σε ότι αφορά την κατασκευή ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό το οποίος όπως υποστήριξε ο κ. Κολλάτος ένα έργο που θα αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης.

“Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε μαζί σας”, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ