Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης παραβρέθηκε  σε μια ανοιχτή συγκέντρωση  με τους κατοίκους της περιοχής του στρατοπέδου στον Αμπελώνα. Όλοι  σχεδόν οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα κάτω από το μεγάλο πλάτανο  κοντά στο εκκλησάκι όπου απολαμβάνοντας το καφεδάκι  τους

γνωρίστηκαν με  τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου αλλά και με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση.

Κατόπιν   ο  κ. Σαρχώσης  ανέπτυξε το πρόγραμμα της  “συνΠολιτείας – στροφή στον πολίτη” και αναφέρθηκε  ιδιαίτερα στο θέμα του περιβάλλοντος της καθαριότητας  και της κοινωνικής συνοχής. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις προτάσεις του προγράμματός μας που αφορούν την εικόνα του δήμου μας ,όπως ο κεντρικός αύλακας ο οποίος θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να αποτελεί κόσμημα για τον Αμπελώνα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην αναφορά του για το παλιό Δημαρχείο ( παλιό Πρώτο Δημοτικό Σχολείο)  είπε ότι πρέπει να αποτελέσει την επίσημη εικόνα του Δήμου μας, αίθουσα εθιμοτυπιών και επίσημων συναντήσεων,  και ότι ο «φορέας αμπέλου» και οι υποστηρικτικοί μηχανισμοί του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα θα εγκατασταθούν εκεί, αλλά και κάποια δημόσια υπηρεσία όπως η Πολεοδομία.

Το παλιό κτήριο του δημαρχείου  στην πλατεία θα ανακαινιστεί και θα μετατραπεί σε στέγη συλλόγων της πόλης.

Όσο αφορά  στο αίτημα των κατοίκων για την απομάκρυνση των στρατοπέδων ο κ. Σαρχώσης διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι η επιδίωξη της αυριανής Δημοτικής Αρχής είναι να  προβεί σε ενέργειες για να απομακρύνει σε πρώτη  φάση το πεδίο βολής , να ασφαλτοστρωθεί η διαδρομή προς αυτό και να αξιοποιηθεί ο χώρος του για το όφελος των δημοτών και σε δεύτερη φάση να απομακρυνθεί το στρατόπεδο που είναι δίπλα στη γειτονιάς σας.

Εκείνο που  ενθουσίασε τους κατοίκους ήταν η αναφορά για την διαμόρφωση εισόδου εξόδου στον Αμπελώνα προς τη Λάρισα για την ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος αλλά και για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων εκείνης της περιοχής.

Η συζήτηση επεκτάθηκε με το διάλογο που ακολούθησε  σε πολλά ζητήματα που αφορούν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Οι κάτοικοι της περιοχής του στρατοπέδου το έδειξαν έμπρακτα με τη μαζική του παρουσία ότι θέλουν την ανατροπή της σημερινής δημοτικής αρχής και ότι υποστηρίζουν το συνδυασμό του Παναγιώτη Σαρχώση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος αποχώρησε λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων  οι κάτοικοι συνέχισαν τις συζητήσεις για τις θέσεις της « συνΠολιτείας»     με  τους υποψηφίους συμβούλους σχηματίζοντας «πηγαδάκια» για αρκετή ώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ