ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΥ 2020

teeΜε τη διοίκηση του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας και συγκεκριμμένα με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας, κ. Γιάννη Βαρνά, τον αντιπρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Τσαλαπόρτα, τον γενικό γραμματέα, κ. Κωνσταντίνο Κουλώτσιο και τον πρόεδρο της αντιπροσωπείας πολιτικών μηχανικών, κ. Γιώργο Κατσαφλέκη συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της.

Στη δήλωσή της η κ. Καραλαριώτου ανέφερε:

«Δύο από τις μεγάλες προτεραιότητες του προγράμματος μας είναι: Πρώτον, η επίλυση των προβλημάτων της πόλης, που δυσχεραίνουν σημαντικά την καθημερινότητα του πολίτη, δηλαδή η ευταξία στους δημόσιους χώρους, οι ασφαλτόστρωσεις δρόμων των κεντρικών περιοχών αλλά και των συνοικιών, οι στοχευμένες αναπλάσεις με περισσότερο πράσινο και νέους πεζοδρόμους και η δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων. Οι πολίτες πληρώνουν δημοτικά τέλη και απαιτούν ανταποδοτικές υπηρεσίες ποιότητας.

Δεύτερον, το μεγάλο όραμά μας της αποκάλυψης του Αρχαίου θεάτρου και της α-νάδειξής του ως επίκεντρο και ισχυρό μοχλό ανάπτυξης της Λάρισας και την ταυτόχρονη  ενοποίηση  του με την ευρύτερη περιοχή του Λόφου του Φρουρίου, την κεντρική πλατεία και την παραποτάμια ζώνη του Πηνειού. Έτσι θα δώσουμε ταυτότητα στην πόλη και θα την καταστήσουμε ελκυστικό τουριστικό προορισμό Είναι ένα μεγάλο έργο πνοής το οποίο θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί η πόλη μας σε πόλο υπερτοπικού ενδιαφέροντος. Το ΤΕΕ θα είναι στενός συνεργάτης με συμβουλευτικό ρόλο στη νέα δημοτική Αρχή. Η ενεργός συμμετοχή του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας και των άξιων στελεχών του είναι απαραίτητη για την υλοποίηση του σχεδιασμού μας για τη Λάρισα του 2020.»

Από την πλευρά τους,  ο κ. Βαρνάς και τα μέλη της διοίκησης εξέφρασαν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο της κ. Καραλαριώτου και επεσήμαναν την άψογη συνεργασία που είχαν μαζί της όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ανέφεραν μάλιστα χαρακτριστικά: «Θα στηρίξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή, συμβάλλοντας στο σχεδιασμό για την ανάπτυξη της Λάρισας, με τις προτάσεις μας, τη βοήθειά μας, σε οποιοδήποτε επίπεδο και με οποιοδήποτε τρόπο και ρόλο μας ζητηθεί. Το ΤΕΕ θα επιτελέσει συμβουλευτικό ρόλο στο νέο Δήμο Λαρισαίων.»

Σημειώνεται ότι η κ. Καραλαριώτου συνοδευόταν από τους υποψήφιους του συνδυασμού της, μηχανικούς, κ.κ. Νίκο Παπαγεωργίου, Λίτσα Κωφού, Νίκο Καρδούλα, Αλέκο Λιάγκο και Ελένη Μπακούλα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ