Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ Ο Κ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;

???????????????????????????????«Καλέσαμε επανειλημμένα τον κ. Νασιακόπουλο να πάρει μέρος στο ντιμπέιτ των υποψήφιων δημάρχων του Κιλελέρ, ώστε οι πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις όλων μας και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από τη δημόσια συζήτησή μας για τα μείζονα ζητήματα του Δήμου μας. Δυστυχώς, ο κ. Νασιακόπουλος δε θέλει το δημόσιο διάλογο, κρύβεται και φυγομαχεί,

προφανώς γιατί δεν έχει συγκεκριμένες θέσεις και τεκμηριωμένες προτάσεις να παρουσιάσει ». Αιχμηρός ο Ρίζος Κομήτσας μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο Καλαμάκι για τη στάση του συνυποψηφίου του και διεκδικητή της δημαρχίας του Κιλελέρ.

???????????????????????????????Μπροστά σε όλο το χωριό, που του έκανε την τιμή να παρακολουθήσει την ομιλία του, ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος έστειλε μήνυμα μεγάλης νίκης στις εκλογές της 18ης Μαΐου. « Οι δημότες μας δίνουν σαρωτική νίκη από την πρώτη Κυριακή. Μας το δείχνει απόψε, εδώ στο Καλαμάκι, η παρουσία σας, μας το δείχνει η ανταπόκριση του κόσμου όπου και αν πάμε. Οι πολίτες μας εμπιστεύονται αναγνωρίζοντας ότι τιμούμε και το τελευταίο ευρώ που εισφέρουν από το υστέρημά τους, αναγνωρίζοντας ότι νοικοκυρέψαμε τον Δήμο μας και τον καθιερώσαμε ως το μεγάλο αγροτικό Δήμο της χώρας, που πρωταγωνιστεί και διεκδικεί, συστηματικά, λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων. Αυτή η αναγνώριση μεταφράζεται σε ψήφο εμπιστοσύνης και συνέχειας του έργου μας στη νέα εποχή για τον Δήμο Κιλελέρ» είπε ο κ. Κομήτσας.

Ο επικεφαλής της « Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών » ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Κιλελέρ χρειάζεται έναν δήμαρχο πλήρους απασχόλησης και όχι έναν επισκέπτη, που θα περνάει από το Δημαρχείο μόνο για το πρωινό του καφεδάκι. «Είμαστε ένας Δήμος με 52 χωριά, ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του πρέπει να δουλεύουν από το πρωί έως το βράδυ γι’ αυτά. Εμείς αυτό κάναμε τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε συνεργασία με όλους τους προέδρους και τους τοπικούς συμβούλους, που ενδιαφέρονται για τα χωριά τους» κατέληξε ο δήμαρχος Κιλελέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ